reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Patik zajęcia są półgodzinne, ale dla maluszka to jest męczące. Zawsze po w samochodzie zasypia. I już pod koniec ćwiczeń zaczyna ziewać i się denerwować.

reklama
nikt nie pisze wiec ja to zrobię:):):-)

W sobotę 30.07 organizujemy spotkanie Marcóweczek z rodzinami w KRAKOWIE!!!! Wszystkie chętne mamy proszę o kontakt po szczegółowe informacje które są jeszcze w trakcie omawiania:)
Na obecną chwilkę mamy zaklepanych 6 marcowych rodzinek
(i to nie tylko dziewczyny z Krakowa:-)):

Katjusza + mąż + dzidzia
Scarletka + mąż +2 dzieci
Marta + mąż + 3 dzieci
Ewe + mąż + dzidzia
Madzikm + mąż + 2 dzieci
Milutek+ mąż + 2 dzidzie

p.s. chyba sie za to info nie pogniewacie:) hi hi

Ja z oficjalnym zapytaniem do udzielających się dziewczyn z okolic Krakowa i nie tylko ( ja jadę ;-) )- w tą sobotę 30 lipca organizujemy BB-owe spotkanie Marcjaneczek, jeśli są jakieś chętna to proszę o PW w celu uzyskania info o spotkaniu.
Mili chyba nadajemy na tych samych falach - hahahahah.

witam dziewczynki.....kilka dni mnie nie bylo i juz tesjnie
u nie meczarnia z biodrem biore leki takie ze ich skutki uboczne przyprawiaja mnie o gesia skorke i mam zrobic rts i usg .....ehh

dzis maly zachowaywal soie jak nigdy niby wszytsko ok a potem zaczal tak przerazliwie plakac okolo40 minut ze niwiedzialam co sie dzieje....zasanawiam sie czy to zabkowanie.....niewiem jak to sie objawia napewno jest bardziej marudny i trudniej zasypia ma jakas biala plamke na dzasle w okolicy donej 4 lub trojki smama niewiem .......ryczal i ryczal kolezanka pobiegla do apteki kupila Bobodent posmarowalam i zasnal na 20 min po czy obudzil sie w dobrym juz nastroju.....hmmmmm diene to bylo bo zazwyczaj znalam jego placz a ten byl jakis innny i nie potrafilam go opanowac.....;/ehhhhhh

ja tylko na chwilę...od jakiegoś czasu bolały mnie plecy rano, ale po rozchodzeniu było spoko, a ostatnio to jużledwo po przebudzeniu się mogłam odwrócić na drugi bok, więc wybrałam się wczoraj na basen, żeby się trochę "wyprostować"....i co? od wczoraj wieczorem mam zatkany nos, dziś już mnie gardło boli, głowa mi pęka i czuję się jakby mnie walec przejechał...masakra, martwię się żeby młoda się nie zaraziła...mam wrażenie że jej charczy w nosku...spadam spać
miłego wieczorku i nocki

Apistella po porodzie byłam 2 razy przeziębiona i to tak poważnie. Karmiłam Anię piersią i nie zaraziła się;-) Kupiłam sobie w aptece maseczki jednorazowe na buzię i za każdym razem jak ją karmiłam czy zbliżałam się do niej to zakładałam maseczkę. Piłam syrop *spam*, herbatę z cytryną i jadłam troszkę miodu (nie za dużo,bo może uczulać):-)

reklama
Pati no niestety nie udało się tym razem, może za wysokie ceny dałam, a naprawdę wydawało mi się, że będzie ok, nawet byli obserwatprzy i doopa :/

Asco to pokompletuj i wystawiaj na allegro :)

Ale spotkanie się szykuje, pstrykajcie do oporu!!

A ja pojechałam po promocyjne pampki do carefoura i nie było :/ nawet miejsca nie było po nich, nie znalazłam :/
Za to w 5-10-15 na przecenach kupiłam body z krótkim, koszulkę z długim, bluzę bez kaptura i 3 pary skarpetek razem za 50zł
A w rosmanie dorwałam twarde książeczki po 6zł i piłeczkę miękką z puchatkiem za 5zł :D
Ale mi to frajdy dało :D

Do góry