reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

dzień doberek:))

Piękna pogoda a my uziemieni:(:( Ach to wredne choróbsko pewnie jak wyzdrowieja dzieci to bedzie lac i nigdzie tak czy siak sie nie wyjdzie!!!!!! Ech obłed:(
Emek wyskoczył do sklepu bo sie mu umaniły jakies fifry na obiad i mu brakło składników:)

reklama
Hej laseczki -marcóweczki
Pabella- Gabrysia w zimie w gondoli!!! Twoja teściowa myśli ze dzicko nie rośnie czy jak?
Ola- moja śpi nie przykryta w body z krótkim rekawem:)
papcia- wysypka trzydniówki schodzi około 5-7 dni:)
scarlet- oj dorośli czasem maja mniej rozumu jak dzieci- jak można nie chcieć przyjść na urodziny dziecka które tak bardzo czeka? Za 4 lata już bedzie czekał na kolegów a nie na dziadków wtedy im bedzie głupio...
milu-jak dziewczynki nie mają temperatury to możesz z nimi wyjść na spacer

Ostatnia edycja:
U nas pogoda ponura pewnie bedzie padało młoda właśnie drzemie a ja czekam aż mi sie schab odmrozi na obiad bo zapomniałam wczoraj wyciągnąć:(

Vecia już dzisiaj z buzi jej ładnie zeszło nie wiem jak reszta ciałka bo rano ubierał ją emek musze ją obejrzeć jak sie obudzi

dzień dobry! ja tez na razie się tylko witam bo pomału trzeba na rosół stawiać:)
Milutek zdrowiejcie! buziaki:)
Vetka Nadia śpi tak jak i moja Zosia - body z krótkim rękawem i nie daj Boże spróbuje ją przykryć - nawet przez sen po chwili sie odkopie

miłedo dzionka Marcóweczki:)

Witam się i ja - niedzielnie i słonecznie. Już prawie południe, ale się byczyliśmy z Marcinem do tej pory, bo noc była pracowita ;) Młoda spała od 19ej do 4:30. Zajął się nią wtedy pierwszy raz o takiej chorej jak dla nas porze Marcin, więc ja spałam sobie smacznie dalej. Obudziła się drugi raz o 8ej, pobawiliśmy się z nią u nas w łóżku i o 10ej padła znowu. A zaraz zbieramy się na wieś do teściów na obiad (przynajmniej nie muszę dziś kwitnąć w kuchni :D) i młoda wyczuwa powagę sytuacji i właśnie się obudziła ponownie, gotowa do wyjazdu.

julia oj impreza była chyba mocna skoro jeszcze cie nie ma ;)
ewi a to ciastka owsiane pomagają na ból głowy? ;)

scarletka fajnie że się jednak udało przyjęcie, tyle stresu ale warto było; dobrze że jednak rodzinka się zjechała. A koledzy / koleżanki Piotrusia też jacyś byli czy tylko rodzina?

Ja dziś biorę ostatnia tabletkę, 7 dni przerwy czyli na dniach będzie nawrot tego dziadostwa @@@ :/ Wcale mi tego nie brakowało, wcale.
Miłego dnia wam życzę i spadam. Do później jak znajdę chwilę.

Koncia za nim dziecko z pozycj leżącej samo usiądzie moze mieć nawet 10 miesiecy.... to nie jest tak ze ci odrazu z gleby siądzie i już:no::no:

najpier lezał na lezaku i usiadł sam potem leżał na sofie i usiadł sam ale to wszystko z pozycj półleżącej....

wstawie fotki:-p

Hej:-)
Dzis samotna niedziela,eMek z psem na wystawe pojechali o 7 i wroca pewnie po 18.
Małgosce cos sie pomyliło i spała od 21 do 6.30,bez przerwy,no pare razy zapłakała przez sen ale nawet nie zarzyłam zwlec sie z łozka a ona juz chrapała dalej;-)
Chciałam jechac do miasta nad morze na spacer ale tak mocno wieje i jest parno ze boje sie ze zacznie lac w kazdej chwili,pozostaje mi spacer po osiedlu.
Vetus ja jakos nie mam odwagi Goski nie prykryc i tak cienko ubrac na noc:zawstydzona/y: spi w pajacu,czasem przykryta kocykiem bawełnianym,raz była lzej ubrana to w nocy obudziła sie bardzo zimna,chyba po mnie to ma bo ja choc w domu goraco to musze sie opatulic kołdra;-) a potem leje sie ze mnie:zawstydzona/y:
Malinka a jak noc u Ciebie?
Pinka to jak Malgoska wda sie we mnie to faktycznie zanim usiadzie zacznie chodzic bo ja miałam 8m-cy jak zaczełam chodzic;-)

ide na spacer,paa miłej niedzieli:-)

Witam się niedzielnie,
my juz po kościele i spacerku. Dzidzia była bardzo grzeczna.W ogóle miała mega grzeczny tydzień. Oby takich więcej. U nas w paku przez dwa dni Taniec z Gwiazdami i You Can Dance. Glosno jak nie wiem co. Acha,jeszcze sobie jakiś kretyn urządził pokaz fajerwerków między blokami. Myślałam, że trzecia wojna światowa wybuchła.
Miluś, Pinka, jak zdrowie Wasze i Maluszków? Mam nadzieje, że znacznie lepiej. Ja w zeszłym roku cały sierpień przechorowałam, będąc w ciąży. Nie życzę nikomu.
Miłej niedzieli.

reklama
czesc,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,padam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ktos kto wymyslil alkohol powinien zostac ukarany,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,bleeeeee,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,fuuuuuj,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

imprezka udana bylo bardzo fajnie takie male przyjecie a tak super jestem dzis poobijana al coz........
wkurzyl mnie wczoraj facet jak wracalismy z imprezy o 23 do domu brata na kontynuacje.......siedzial i gada ze moje dziecko chyba powinno byc lozeczku juz......
jak sie wkurzylam tye z nim dyskutowalam ze prawie do rekoczynow by doszlo ale obeszlo ie bez tego.....to ja raz pozniej szlam z malym i juz jakis turysta musial sie przyczepic i jakbym byla niewiadmomo kim a przedewszytskim maly byl grzeczny zadbany spokojny i glownie pod opieka mojej mamy ktoa nic nie pila....ehh co za ludzie

Do góry