reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

o jeżu, chyba zasnął! Nie dojadł butli i chop na boczek, wsunęłam mu podstępnie smoka i nic nie słyszę na razie ;O
idę kupy szukać

reklama
Spring ojej mam nadzieje ze lekarz sie myli i nic Ani nie jest,moze Cie pociesze tym ze moja Małgoska tez lubi sobie pokasłac z rana zwłaszcza i przy jedzeniu.
Pinus oj tam oj tam zaraz klopsa;)
Pabella głupie babsko nie wiedziało co powiedziec to wymysliła ze ich nie stac,taaa a kurat,dlatego tez ja sie za wczasu sama zwolniłam;)powodzenia w szukaniu pracy:)
Koncia o zesz,jak pech to pech:( wiem co czujesz mi pies sie pozygał akurat jak mała miała tez dni marudy,wtedy mi tez było ciezko bo to było na samym poczatku jak mała miała chyba z miesiac,moze dwa.Przytulam,buziaki sle,trzymaj sie.

Gocha juz mniej marudzi,podrzemała u mnie na rekach az obudził ja dzwonek domofonu a potem to juz udało mi sie ja rozbawic:)

Koncia, owocnych poszukiwań!
Spring,czy tolekarstwo dlaAnulki tosterydy? Alusia jako skrajny wczesniak ma dysplazjęoskrzelowo-płucną i jechała na sterydach przez ponad 4 miesiące. Teraz już wychodzi na prostą. Nie martw się na zapas, ale Vetka ma rację - spróbuj znaleźć pulmunologa dziecięcego, może w klinice w Zabrzu albo w GCZD w Ligocie? Na pewno po dobrej diagnozie i terapii wszystko przejdzie.
Masala, ale się wszyscy strachu najedliście! Moja Mała wczoraj też się rozkrzyczała, jak nigdy w życiu, nie wiem o co chodziło, może uderzyła się grzechotką? Długo nie umiałam Jej uspokoić.
Ola, trzymam kciuki za Małgosię. Jutro na pewno już będzie lepsza. A wymiary ma identyczne jak Alusia.
Milutek, widze, że przyzwyczajasz swoje gwiazdy do czerwonego dywanu;-) I słusznie, będą miały jak znalazł.
Pinka, fajnie, że już Ci lepiej.

A ja doznałam teraz szoku! Tak od niechcenia podałam Ani do buzi smoczek ,a ona zaczęła go ssać!!!:szok: Od samego początku (poza kilkoma epizodami) nie chciała smoczka,dławiła sie nim,wypluwała... Teraz nie wiem,co robić:czy pozwolić jej przyzwyczaić się do smoczka czy niech już jest bez niego. Dodam tylko,że bez smoczka namiętnie ssie swoje paluszki:happy2::happy2:

Alamiqa to lek rozszerzający oskrzela o działaniu przeciwcholinergicznym, więc chyba to nie steryd. Poczekam do czwartku na dalszy rozwój wydarzeń

madzik mniammm...:-)

Pabella myślałam że w tym wieku dzieciom jeszcze znamiona takie jak pieprzyki nie wychodzą, a tu masz taka niespodzianka. Czyli coś co widzę u Mai też chyba będzie pieprzykiem :) Bardzo mi przykro, że cię tak w pracy potraktowali, zawsze tak mówią że „jest się niezastąpionym, ale” Też życzę ci lepszej pracy (sobie też ;))
Koncia tylko spokój może cię uratować; jakby Maks raczkował mogłabyś go puścić po mieszkaniu na pewno by kupsko znalazł, a tak to niestety musisz nadal szukać sama, życzę powodzenia ;)
Julia moja jak zaśnie tak wcześnie to się budzi ok. 4ej, ale tego ci nie życzę ;)
Milutek wow! u mnie na podłodze wiecznie jakieś paprochy i nie ma szans położyć kołdry :/
Madzik ale dziś go chyba nie wtrącisz już? ;)

Dzień minął spokojnie, młoda co parę godzin grzecznie kimała, w międzyczasie się ładnie bawiła sama lub ze mną. Mam całą twarz podrapaną od tych pseudozabaw. A teraz wykupana po kąpieli zasypia już na dłużej mam nadzieję.

ii jak ja mamm chudnac skoro wlasnie dostalam polowe weselnego torta i siostra mi na noc lazanki przyniosla!!och

ja juz stersuje sie jutrem oby wyniki wyszly dobrze ......;/

reklama
Masala – no to miałaś przebojowy wieczór:-(
Milutek – dobrze, że już w lepszej formie jesteś, mam nadzieję, że dziewczynki również;-)
Ola – spokojnej nocki Wam życzę, oby malutka nie miała reakcji poszczepiennej &&&

Spring – oby Ani się szybko poprawiło i okazało się że to nic poważnego &&&

Pabella – przykre:-( powodzenia w znalezieniu nowej i dobrze płatnej pracy &&&

Madzikm – bigosik mniam mniam:tak:
Koncia – dużo cierpliwości i spokoju życzę, wiesz przecie, że dzieciom stres się udziela

Do góry