• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

julia to współczuję, niech jeszcze dzieciaka obudzą to już w ogóle chyba bym zatłukła! Uwielbiam wizyty rodziny czy znajomych nadgorliwych, którzy np. śpiące dziecko chwytają za stópkę czy rączkę i potrząsają mocno, bo "już za długo śpi, nie można tak długo spać przecież, pobawić się troszeczkę trzeba". A jak oni wyjdą ja muszę dziecko siłą usypiać, bo rozbawione... Wrrrr!

reklama
Ola – lekarka doradziła właśnie na początek mieszanie pokarmu:tak:

Masala - po kimś musiała to odziedziczyć;-) mój za to piąstkami wali się po szczęce,bo dolne jedynki finiszują:tak:
Pinka – głupawka - fajna sprawa, a wszystko to przez tekścik Nikitki:-)
Spring – brawo dla Ani:tak: bardzo się cieszę, że lekarstwa szybko zadziałały i córci się poprawiło:-)

julia to współczuję, niech jeszcze dzieciaka obudzą to już w ogóle chyba bym zatłukła! Uwielbiam wizyty rodziny czy znajomych nadgorliwych, którzy np. śpiące dziecko chwytają za stópkę czy rączkę i potrząsają mocno, bo "już za długo śpi, nie można tak długo spać przecież, pobawić się troszeczkę trzeba". A jak oni wyjdą ja muszę dziecko siłą usypiać, bo rozbawione... Wrrrr!

dokladnie tez tak uwazam :)

Spring, uffffff! bardzo się cieszę, że z Anulką wszystko ok!

Koncia, chyba jednak trochę tej cierpliwości masz bo ja to bym w 4 godziny cały P-ń przeszła od Piątkowa aż po Dębiec :-D

Pinka, powiem ci, że jeśli moja córa będzie wygadana po ojcu, to czeka mnie notoryczne zrywanie boków :-) Ciekawe co to za niespodzianka..

Masala,
ja na FB jestem, więc jak założysz grupę to się dopisuję ;-)

U nas goście bardzo często są wieczorem. Jakoś nigdy nam to nie przeszkadzało. Po prostu w pewnym momencie idę położyć Gabrysię spać i proszę, żeby przez kilka minut byli ciszej, bo młoda zasypia..

cześć dziewczęta:-)
Ostatnio nie piszę, ale za to Was czytam. Tyle się u marcowych dzieciaczków dzieje, że nie jestem w stanie odpisać. Jaśko już śpi. Od kilku dni mój dzieć jest taki kochany, że w szoku jestem..oby mu to zostało jak najdłużej. Z ciągłego kulania na brzuszek przeszedł na ciągłe łapanie za nóżki, zwłaszcza gdy chce zmienić pieluszkę:crazy:. Zaliczyliśmy hematologa, hemoglobina wzrosła jednak żelazo nadal na niskim poziomie- za miesiąc kontrola. Anemia przekazana od mamusi. Ech, w każdym razie jesteśmy na dobrej drodze.

Pinka- Nikita nieziemska, uwielbiam takie teksty - szczęka opada:-D Ja też bym chciała kurs foto. Może po swoim przeprowadzisz tu mini pokaz i przekażesz trochę teorii co z czym i dlaczego?:tak:
Koncia- jak tak już dłuższy czas obserwuje jak piszesz, że ganiasz z Maksem przez tryle godzin, No normalnie w szoku jestem i wielki podziw z mojej strony. Mam nadzieję, że rozpoznasz co małego uczula. Ja od dziś zaczynam znów samo mleko wprowadzać, nie wiem czy to przez nowości ale kupka ciągle nie ładna.
Ola80 - wyżal się bardziej tutaj na małą, bo widzę że sprawdza się to w poprawie zachowania Gosi:tak:
Julia- powodzenia w dalszym leczeniu. Trzymam &&&
Bosa - Gwiazda jak na Gwiazdę przystaoł ma swoje wymagania;-)
Masala - córeczka cudna o na wszystko ma jeszcze czas! Zresztą pokazała mamie co potrafi, o!:-)
Spring - dobrze, że Aneczka się wykurowała no i niech to paskudztwo nie wraca!

I już nie pamiętam co miałam napisać...
A ja zamiast dbać o to by się nie objadać to się obżeram jak dzika świ.. na noc!

Stosunkowo udanej nocy życzę!;-):-D

Ciasto jeszcze bez galaretki:;-)
DSC00538.jpg

jestem jestem

mąż mnie mega zaskoczył bo 15 mamy rocznice slubu i powiedział ze świętujemy od dziś a zaczynamy od tego!!!!!!!!!1

a na torcie napisane u męża 101 pozycji a u mnie 102 wymówki ha ha ha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry