reklama

Marcóweczki 2011

Pinka- ja to wiesz, tak dla siebie tylko. Tytuły możesz dać, a i owszem. Ja nigdzie nie pokazuje tego co robię, zresztą to teraz czasu brak niestety. Może znów będę mieć powera i wrócę do częstszego cykania:-). A tak w ogóle, to co Ty tu jeszcze robisz, skoro macie świętować od dziś?! Może coś i z tego świętowania wyjdzie..hehe:-D
Bosa- wrażenie robi, można tylko pogratulować gustu i pomysłu!

Ostatnia edycja:
reklama
spring cieszę się że Anulka zdrowa:)))
Pinka Wiki z tekstami wymiata, a emek Twój kochany:) sama jestem ciekawa co jeszcze wymyśli
julia buziole dla Dominiczka:)

dziewczynki śpią, ale Zosia strasznie niespokojnie, co chwile sie wybudza z placzem:( nie wiem o co chodzi, a za oknem burza...za chwile mi chyba bateria w lapku padnie:(

Pinka nic i nikt nie pobije Nikity w tekstach hahahaha ;) a mąż musi miec zajebiste poczucie humoru - świetna niespodzianka ;)

Koncia szkoda, że nie mieszkamy w jednym mieście, mogłybyśmy się umawiać, bo ja też ciągle w kółko w tych samych miejscach kursuję ;) Ja też mogę tylko na chwilkę usiąść i to dopiero jak mały mocno zaśnie, może na 15min się udaje, a i tak nogę mam na kółku i w ta i we wta ;)

Spring super wieści :D a tort wygląda boskooooooooo..

Masalko a może akurat polskie pwowietrze małej podpaduje i będzie lepiej spała :) Jestem jak najbardziej za Marcowym BB na FB ;)

Boska jesli Cię to pocieszy to u nas przebijanie zębiaków wcale najgorsze nie było, dopiero ich "rośnięcie", Jasiek wyżywał się na grzechotkach i gryzakach, często za mocno przygryzł i płakał, a na zabawkach zostawiał ślady wampira ;)

Pati u mnie to samo z wybudzaniem :/ Najgorsze, że u eMka na rękach jeszcze bardziej wyje, chyba tylko mama wie jak trzeba odpowiednio bujać ;)

Uff nadrobiłam Wasm, no nie można zostawić ani na chwilę hahahaha

Pinka, wspaniały prezent! Ciekawe co on tam jeszcze dla ciebie wykombinował.. :-)

Bosa, zazdroszczę możliwości czytania książek na spacerach. Ja nawet gazety ze sobą nie zabieram, bo jak tylko wózek stanie, moje dziecko automatycznie otwiera oczy.. :sorry:

Chyba zaczynamy mieć problem z lękiem separacyjnym.. Co Gaba straci mnie z oczu, zaczyna płakać, ale nie tak ze złości tylko z żalu :-( Bosko! Zwłaszcza, że jutro zostawiamy ją u teściowej i idziemy na wieczory panieńskie i kawalerskie, a za tydzień wyjeżdżamy na cały weekend i młoda zostaje z moją mamą :zawstydzona/y:

pinka rewelacyjna niespodzianka!!! Jeśli taki jest początek świętowania, to aż się boje pomyśleć, co będzie w kolejnych dniach :)
spring mniam, ale pysznie wyglądający tort, znów na noc zdjęcie takiej pyszności, zaraz coś zjem normalnie, tak mnie naszło!
pabella załamałaś mnie tym tekstem o rozpoczynającym się u Was lękiem separacyjnym :/ znaczy że za tydzień mniej więcej mnie czeka to samo? :( A tak przyjemnie jest od jakichś trzech tygodni czy nawet miesiąca, cisza, spokój, dziecko grzeczne jak aniołek...
julia tuż przed północą ale zdążyłam - buziaki dla Dominika z okazji piątki :D

Zbieram się do spania bo Marcin już dawno pod kołdrą czeka. Dobranoc i w miarę spokojnej nocy Wam życzę!

Dzień dobry

Mamusie jeszcze śpią ?

Moj mały bije dziś rekordy,śpi od 23-ciej. Ja już wyspana i czekam aż się dziecię obudzi.
To mam czas trochę was poczytać.

Spring gratulacje dobrych wyników aby tak zostało

Pinka super niespodzianka, a dziecię tez masz zdolne

Bosa zazdroszczę możliwości czytania książek na spacerku. Ja uwielbiam czytać ale na razie nie jest to możliwe bo mały robi wszystko żeby w wózku nie leżeć.

Mam pytanie do mam z Wrocławia, moglybyscie podać mi namiary lekarza dziecięcego? Tak w razie czego wole jakiś numer mieć bo nie wiem czy będę miała dostęp do internetu.

Nie wiem czy to dobry znak ze on tak długo śpi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry