reklama

Marcóweczki 2011

izabela ciesz się że chłopak ma spanie :)
julia coś nie za długo pospałaś widzę... wyspana mimo wszystko? jak samopoczucie?

Młoda zasnęła ok. 22ej przebudziła sie ok. 4:30 i "oporządzona" zasnęła pół godziny później. A teraz wstała już na dobre i jej tatuś ją "oporządza", a ja pędzę po świeże pieczywko na śniadanie. Miłego dnia dziewczyny!

reklama
barbara no goscie siedzieli do 1 maly wstal o 5 potem o 7 teraz drzemie a ja siedze z goscmi,,,,,,samopoczucie srednie wyniki ca125 mam ok i jeszcze jeden we wtorek juz bym chciala zznac wynik i modle sie by byl dobry......buziaki

Hej, ja dziś druga!
Pinka, nich żyją Emki z ułańską fantazją! Spring, do Tarnowskich Gór mam niedaleko, lepiej schowaj ten pyszny torcik.
Bosa,fajnie, że poczytujesz w plenerze. Ja na spacerach myślę tylko, gdzie by sie tu kawy napić albo loda zjeść. A potem się dziwię, że znów trzy kilo na plusie.
Mała juz z Tatusiem na spacerze, ja czekam asię ciasto upieczei do nich dołączam.
Miłej soboty Dla Was i Waszych Najbliższych:-)

Witam porannie;-)

Tort Pyszny:-D tego brzucha to ja nigdy nie zgubie:no: nie ma mowy:-D:-D
pogoda dziwna raz slońce raz chmury i nie wiem czy prać czy nie??

alamiqa- rozwalilaś mnie tym lodem ha ha udanego spaceru wam zyczę
Malina- mój męzo To Agent a Wiki ma to po nim ha ha takżę mam w domu mega wesoło:-D:-D czasami nawet zjeść nie możzna spokojnie:-p
izabela- jasna kosa co ja bym dała żeby choć jedną nockę mój młody tak pięknie przespał????

ide dokonczyc sniadanie;-) póki młody w mierę grzecznie siedzi:tak:

dzień dobry!
znowu mi posta wcięło wrrr
nocka minęła spokojnie - spałyśmy do 9 z przerwa na karmienie o 5.30...póki co oprócz drobnych zakupow i porzadków innych planów nie mam...mam nadzieje tylko ze dzisiejszy dzień bedzie spokojniejszy od tego wczoraj;-)
a mnie się wtyczka na kabel w laptopie popsuła, a bateria na wczerpaniu:-( mam nadzieję że emek naprawi...

spring ale ciacho!!! mniam .... ach te starszaki potrafią czasami z równowagi wyprowadzić...
Pinuś a co to był za torcik??? jaki smak?
zmykam bo Zosia mnie kopie i się zlości:baffled:

Pabella dzieki, chodzi mi poprostu zeby miec w razie czego jakis numer gdzie bym mogla z malym podjechac

Pinka u nas tez taka noc to wyjatek, w standardzie to idzie spac o 12-stej a pobudka 4-5 rano. Ale taki wsciekly wstal ze szok:szok:Normalnie przez pol godziny to wyl, najedzony przeprany i teoretycznie wyspany, zwatpilam o co mu chodzi

Dziewczyny wy tu z tortami ciagle to jak ja mam przejsc na diete. A maly skutecznie utrudnia mi pakowanie, ogarnelam chalupke i musze czekac na m bo inaczej nici z pakowania

Patik- to był smietankowo -czekoladowy:tak:

co robicie na obbiad??

a własnie dostałam 30 min temu smsa od męża ze mam zajrzeć do szafy:tak: zaglądam a tak mega sexiiiiiii bielizna z Lasenzy:-D:-D:-D

a mnie brzuch boli chyba @ dostanę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok: i nici z przymiarki wieczornej buuuu

Właśnie oglądałam Trini I Susana też bym chciała przejść jakaś Metamorfozę;-)))

Dziendoberek:)

My dopiero wstalysmy:)) Sniadanko w trakcie jedzenia, a Amelia na kocyku zajeta zabawkami.
Na dzis w planach tylko nauka..oby moje dziecie mi na to pozwolilo:)) A jeszcze na obiad jakies nalesniki planuje ale w tym wypadku to chyba na slodko, szybciej pojdzie, niz zabawa z farszami:))

Co do grupy na FB to postaram sie dzis zalozyc, jak dam rade, bo ja w tych internetowych sprawach to zielona:PP

Bosa nie stresuj sie zabkami, moze Stelka nawet nie poczuje, ze wychodza...sa i takie dzieci.Tego Ci zycze:)

Pinka pozazdroscic meza. Grunt to pomysl!!

Malinka
polskie powietrze ostatnio Malekj podpasowalo na trzy dni. Tak naprawde to wlasnie w Pl zaczely sie problemy ze spaniem, bo tutaj kiedys budizla sie tylko o 3 a potem o 7;/
Moja mama mowi, ze jakies stare ludowe pozekadla kiedys mowily, ze dziecko po chrzcie jest inne niz przed... imasz ci los... gdybym wiedziala:P

Pabella zazdroszcze wyjscia i weekendu weselnego... to sie wybawisz:) Tylko nie mysl o tym co sie dzieje z Gaba bo z Twoja mama swietnie sobie poradzi!!

Grupa na FB zrobiona... jak ktos nie dostal zaproszenia to pisac na pw to dodam... bo nie obczailam jeszcze czy samemu mozna sie dodac:P

Ostatnia edycja:
reklama
Pinus wow! to już koniec niespodzianek czy cos jeszcze sie szykuje:-D u mnie dzisiaj krupnik, a masala zrobiła smaka na naleśniki więc usmaże kilka, jakiś twaróg w lodówce się znajdzie dżemik też jest:tak:też bym chciala przejść metamorfoze ale te które prezentuja Trinny i Susanna nie zawsze przypadają mi do gustu:-p
masala owocnej nauki:-)

Zosiaczek drzemie, a Hanula chodzi i bałagani:-D ale na razie nie miala dzisiaj ataków histerii więc moze wraca moje kochane dziecko spowrotem;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry