• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczynki wlasnie staram sie Was nadrobic ale moja corka mi to skutecznie uniemozliwia!!
Lezy na kocu przede mna i z calej sily n a p i e p r z a grzechotka sobie w twarz, o dziwo nie palcze przy tym i kiedy wyciagam jej te grzechotke to sie drze, wyrywa mi i powtarza uderzanie... A ja myslalam, ze jestem jedyna nienormalna osoba w moim domu... :PP

reklama
Masala a widzisz?? nie jesteś sama ha ha

a ja kulam ze smiechu moje genialne dziecko przychodzi do mnie i mówi tak

Mamo ja byłam w kibelku to puściłam takiego bączka że mi prawie dupkę rozerwało!!!:-D:-):tak:
a ja jak ryknełam siechem to do teraz mnie trzyma:-D:-D

masala, to mój od takich akcji znienawidził wszelkie twarde grzechotki i teraz przydatność zabawek sprawdza okładając się nimi po buzi i brzuchu, jak nie boli, to się zadowoli ;-)

ola, dowcipna, mam kilka alejek wyobraź sobie i zawsze mogę zmienić kierunek :-p a jak mi się nudzi, to idę do ulicy:sorry:

izabela, Mam nadzieję, że młodemu przejdzie kaszelek bez syropku ;-) A co do mnie, to od chodzenia jeszcze nigdy nie schudłam :-) sport jak najbardziej wskazany. Może jak Maks zacznie biegać to trochę matkę rozrusza i zmusi do większej aktywności

pabella, ależ ja nie mam ani trochę cierpliwości, dlatego się szarpnęłam na to prawko :tak: i teraz dopiero cierpliwie czekam i tym żyję

A młody zasnął bez biegania ze smoczkiem hihi, jestem wolna!!!!!

Masala, moja teź się bije po twarzy, ale zaraz jest ryk.
Pinka Nikita jest the best!
Alusia nie może zasnąć. Wyczerpałam już cały repertuar kołysanek. Nawet ulubione i skuteczne "Płonie ognisko i szumia knieje" nie pomogło. No cóż, spała więcej za dnia to teraz ani myśli.

pinka hahaha ale się ubawiłam!! :D Już nie mogę się doczekać, kiedy Maja będzie starsza i będzie walić takimi tekstami, chyba trzeba to zapisywać na zaś
masala moja młoda ma twardą grzechotkę i ostatnio uwielbia walić nią w jedno kolano, tak równomiernie jakby potrząsała tamburynem do rytmu ;) ciekawe kiedy odkryje że to boli, bo wali z całej siły, hehe
julia a cóż to za goście o tej porze jak dziecko już śpi? :P

A Maja właśnie postanowiła się jednak jeszcze obudzić (zasnęła o 19ej i myślałam, że to już będzie spanie do rana) i trze stopą o stopę. Marcin mówi, że pewnie ściera sobie zrogowacenie z pięt ;)

reklama
Barbra- ha ha to scrab dziecku daj ha ha zeby to zrogowacenie starła:-D:-)

ale mnie głupawka dopadła chyba ze zmeczenia:tak::tak:

Mezo już jedzie podono ma niespodziankę już sie boje:szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry