• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

pinka a cóż jej będę pomagać, niech się uczy ze w życiu trzeba sobie radzić ;) Uwielbiam niespodzianki, napisz później, co mężu przywiózł ze swoją skromną osobą na czele :)

reklama
Dziewczyny,ale naprodukowałyście tych stron od 14.00:szok: My już po wizycie w przychodni. Lekarz osłuchał Anię i powiedział,że szmery i wysiłek oddechowy zniknęły:-):-) Strasznie się cieszę!:tak: Mamy przerwać inhalacje;powiedział też,że poczekamy czy to się jeszcze powtórzy. No i zobaczymy czy to się nie nawróci w okresie przeziębieniowym. Mam nadzieję,że to był tylko jednorazowy epizod:tak:
A ja za chwilę zabieram się za robienie tortu,którym Scarletka zrobiła mi smaka:-p:-p A potem czeka na mnie kolejna partia ogórków do ukiszenia;-)

patik nie przejmuj się!:-) Ja też dostaję ostatnio szału z Jasiem. Dziś 20 minut czekałam aż łaskawie pójdzie ze mną do domu. Nawet wyszłam z placu zabaw, a on -jak gdyby nigdy nic-dalej tam siedział!:wściekła/y: A kar to ma tyle,że już nie mam pomysłu,co by tu jemu jeszcze wymyślić:rofl2:

barbra będzie dobrze, jutro nowy dzień!;-)

masala
przynajmniej masz wesoło:tak::-D Ania też nie czuje niektórych uderzeń zabawką,ale wczoraj tak sobie palnęła plastikowym uchwytem w głowę,że niestety rozpłakała się

Pinka 100 punktów dla córci za hasełko!!!:-D:-D:-D

koncia Ty to masz kondycję:szok:

Ostatnia edycja:
barbra wow spanie do rana:) U nas jeszcze kapieli nie bylo, a co dopiero spanie:) i co to dopiero spanie do rana... nie ma takiej opcji:PP

A w ogole ja sie nie chwalilam, ze u nas metoda usypiania sie chyba sprawdza:) Od wczoraj Amelia jest odkladana do lozeczka i sama zasypia... bez histerii i bez cyca... nie chce mowic hop ale chyba sie udalo...lub udaje...w kazdym razie jestesmy hcyba na dobrej drodze...
Tylko sie martwie bo za dwa tygodnie znow lece na poltora miasieca do Pl i znow Mloda sie odzwyczai od jednego lozeczka i znow beda cyrki... no nic, nie bede martwic sie na zapas...

Pinka chętnie podzieliłabym się z Tobą;-) ja to te ogórki robię trochę z musu,bo Jaś i eMek uwielbiają:tak: Ja też lubię,ale czasu ciągle brak,więc moi mężczyźni mnie motywują:tak::-D

Koncia już kiedyś miał szlaban na plac zabaw; już mu powiedziałam,że na plac to dłuuugo nie pójdziemy; szkoda tylko,że ja też na tym ucierpię,bo on dostaje szału w domu:eek:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry