• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

kurde moj pies zawsze gubil siersc ale jakos nigdy tak nie przeszkadzalo.....teraz leci z niego bez przerwy klebami caly dom w klebach siersci niewiem czy da sie cos z tym poradzic a martwie sie by maly nie mial problemu ,,,,,,,,masakra

reklama
barbara - to podobnie jak u nas. Szorstkie poliki, placki przesuszonej skóry na łokciach, na stópkach, a ostatnio w zgięciach nadgarstka. Nam najpierw mówiono, że ulewa, bo refluks fizjologiczny. Ale były dni, że nie ulewał, a były takie, że co parę minut chlustał. A że przybierał normalnie to lekarka kazała się nie martwić. Później zaczęłam zastanawiać się co nasila te ulewania i doszłam do wniosku, że mleko. Raz dostał nan sensitive bo miał brzydkie kupki, miałam mu dawać 30ml, reszta cyca, i przez 4 dni jak tak robiłam rzygał non stop i tym sposobem skaza została potwierdzona.

Koncia, 3 godziny spaceru? To się chwali :tak::-) Masz opracowaną jakąś trasę przez P-ń czy dreptasz dookoła parku?
Magdzior, mam nadzieję, że w miarę gładko uda wam się przejść na ten Nutramigen.. Przynajmniej Pawcio nie zna smaku tych smaczniejszych MM, więc tylko walka ze smokiem wam zostaje..
Patik, coś nie daje ci żyć twoja Hanulka :-( Ściskam mocno i pomyśl sobie, że jak jest źle, to znaczy, że za jakiś czas będzie lepiej ;-)
Barbra, dobrze, że u Mai juz lepiej! Moze to rzeczywiście przez smoczek? :confused:

Gabrysia przerabia ostatnią z dziennych drzemek. Teoretycznie mam jeszcze 20 minut dla siebie.. i co z tym czasem zrobić? :-D

pabella, no właśnie 3h to minimum i tyle w deszczu łaziłam, a jak było słońce to na ogół 4h, tylko jak mocno cierpiał przez ząbki, to dobiłam do 8h ;D ale to jedyny sposób na moją marudę. A chodzę po 1 parku i nie mogę sie doczekać aż skończę prawko, żeby jeździć w inne miejsca.

Puściłam Vivę w tv i młody jest zachwycony :-D

hahahha pabelka to korzystaj 20 minut to kuuuuuupa czasu....fajnie tak dokladnie znac rozklad dnia u nas codziennie inaczej..........
Patik trzymam kciuki za Twoja cierpliwosc.........
Barbara dobrze slyszec wiadomosci ze juz jest lepiiej!!

Hey kobitki,

U nas pogoda taka ze leje jak z cebra, to juz jest niemozliwe i nie do wytrzymania:wściekła/y:
Julia u nas tez ostatnio pies strasznie tracil siersc i okazalo sie ze zlapal gdzies pchly na ktore jest uczulony, dostal tabletki i problem zniknal jak reka odjal. No moze dodam ze ta kuracja kosztowala nas tylko 100€:baffled:
Spring trzymamy kciuki

A ja bylam dzis z malym u lekarza bo wydawalo mi sie ze cos za duzo pokasluje. Okazalo sie ze jest lekko poziebiony, ale oskrzela i pluca czyste, uszy tez w porzadku i nie ma goraczki. Dostalismy syropek wykrztusny ale zastanawiam sie czy mu juz go dawac bo dzis to moze ze 2x kaszlnal przez caly dzien.

Jestem padnieta ale podejrzewam ze to wszystko przez to pogode, gdzie jest to slonce?

Hey kobitki,

U nas pogoda taka ze leje jak z cebra, to juz jest niemozliwe i nie do wytrzymania:wściekła/y:
Julia u nas tez ostatnio pies strasznie tracil siersc i okazalo sie ze zlapal gdzies pchly na ktore jest uczulony, dostal tabletki i problem zniknal jak reka odjal. No moze dodam ze ta kuracja kosztowala nas tylko 100€:baffled:
Spring trzymamy kciuki

A ja bylam dzis z malym u lekarza bo wydawalo mi sie ze cos za duzo pokasluje. Okazalo sie ze jest lekko poziebiony, ale oskrzela i pluca czyste, uszy tez w porzadku i nie ma goraczki. Dostalismy syropek wykrztusny ale zastanawiam sie czy mu juz go dawac bo dzis to moze ze 2x kaszlnal przez caly dzien.

Jestem padnieta ale podejrzewam ze to wszystko przez to pogode, gdzie jest to slonce?

mpj tak ma odkad pamietam chybe wizyta u weterynadza nizbedna;/

pabella, no właśnie 3h to minimum i tyle w deszczu łaziłam, a jak było słońce to na ogół 4h, tylko jak mocno cierpiał przez ząbki, to dobiłam do 8h ;D ale to jedyny sposób na moją marudę. A chodzę po 1 parku i nie mogę sie doczekać aż skończę prawko, żeby jeździć w inne miejsca.
ja w sumie też lubię chodzić :-) ale ostatnio strasznie mnie wszystkie buty obcierają i musiałyśmy zredukować długość spacerów. Dzisiaj 2 godziny łaziłam i już mam całe stopy w odciskach :wściekła/y:
i powiem szczerze, ze troche ci zazdroszczę cierpliwości do chodzenia w kółko po jednym parku, bo mnie to by ku..ca wzięła :-D

Jest 18.51 a moje dziecko dalej śpi.. :eek: Widzisz, Julia, czyli u mnie też są jakieś niespodzianki :laugh2:

reklama
Julia niestety bez wizyty u weterynarza sie nie obedzie, u nas tez praktycznie caly rok gubi ta siers ale ostatnio to wyrywal sobie kleby tego futra

Koncia to Tobie wcale sport nie jest potrzebny:tak:Ja tez lubiilam spacerowac ale chwilowo moje dziecie znienawidzilo wozek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry