reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

ja juz od 7 w rozjazdach rano w Helu badania CRP i krew utajona w kale potem w jastarni te markery ....teraz czekac na wyniki......steresssssssssss.
jeszcze przeziebbiona jestem i mam nadzieje ze maly nie podlapie...dzisiaj mam gosci tescie;/
moj maly ma % miechow:)chyb a dam mu dzisiaj kurczaczka:)

milego dnia

reklama
Julia buziak dla Dominiczka :* Tez kiedyś robiłam markery, wiem jaki to stres jak się czeka na wyniki, znajdź sobie duuuużo zajęć, nie siedź tu :*

A u nas koopa się wytoczyła standartowo po pierwszej drzemce, więc przewijanko i mykamy na spacer zanim nam deszcze spadnie..

Cześć Piękne ;-) Witamy się na szybko. Em wybył do pracy a my czekamy na pore obiadu i też ruszamy się z domu bo pogoda za oknem bardzo zachęcająca :-) Na razie ja nadrabiam zaległości a Gaba lezy obok i "sie wietrzy", bo wytoczyła w nocy dwa mega-żrące kupska i teraz walczymy z odparzeniem..

Julia, będzie dobrze! &&&&&&

Cześć dziewczyny. Co za podły dzień trwa u mnie to masakra. Zaraz dostanę @, bo brzuch mi napie... że hej. Do tego ta pogoda jakaś taka zupełnie nie taka jak powinna być. Do tego młoda od rana hefta na prawo i lewo, co zje to zwraca fontanną, jeśli nie od razu to po 3h snu. Wszystkie prześcieradła brudne, została mi jedna sucha tetrówka, reszta się dopiero suszy po praniu. Na obiad nie mam kompletnie nic, ani pomysłu ani produktów, więc chyba spaghetti po bolońsku będzie, bo najprościej :/ Już niech sie ten dzień kończy a młoda niech wreszcie zaśnie, bo marudzi, jęczy i płacze na przemian i jeszcze zaczęła się przewracać na brzuch z drugiego boku, a taka pozycja zasypianiu u niej nie sprzyja na razie. Uff! Już nie jęczę, zmykam.

witam
malinka gratki dla Jasia wiecej takich nocek :tak:
koncia super ze Maks w dobry humorze korzystaj :-D brawo silny chlopak z niego!!
bosa co za terror ci Stellka wprowadzila
julia &&&&

Emilka zjadla dzis 2/3 sloiczka jabluszko z Gerbera szczeka mi opadla pierwszy posliek bez plucia ona dorasta!!!

Witajcie:-)
My juz po spacerku,Goska pospała na nim ponad godzinke,dzis było nawet troche słonca i ciepło całkiem,a jak wrociłam to po nie całej godzince luneło i teraz znowu słonce swieci.Mała pojadła i popiła teraz fika na macie a ja robie zapiekanke.
Koncia fajnie ze Maksiu ma lepszy chumor:-) nawet sie nie obejrzysz a on zacznie raczkowac,taki siłacz z niego;-) u nas noc jako tako,pierwsza pobudka o 23 i histeria przy jedzeniu,potem o 3.30 i buszowanie przez godzinke,nastepne jedzonko o 7 i tu sama od razu zasneła:szok: i pospałysmy do 9:tak:
Malinka Jas z tymi nockami to jak Goska,bez ładu i składu,jak wiatr zawieje;-)
Julka bedzie dobrze;-)
Ewe jakie postepy szokujace;-)super
Barbra oj nie zazdroszcze:-(niech juz Majce przejdzie to chlustanie:tak:
Pabelka oj te kupy nocne,my tez znowu je mamy a juz był spokuj;-)
Bosa musisz nam na Stelke czesciej narzekac to bedzie grzeczniejsza:tak:;-) ja tak mam z Goska ze wystarczy ze jak ktos pochwali ze taka grzeczna to potem na bank jej sie odmieni;-)

miłego dnia:-)

reklama
Ewe-dzielna Emilka:-D:tak:

a ja zaraz zasnę normalnie tak mi sie oczy kleją ze szkoda gadać:wściekła/y::wściekła/y: wklejałysmy z Wiki zdjęcia z myslą ze sie obudzę a tu dupa jeszcze bardziej mnie zmogło:cool::cool:

Do góry