wierka
Podwójnie szczesliwa mama
masala solenizantko nasza,wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin:-)
papcia to trzymam &&& żeby drugi tez się sprzedał
paris twój m jeszcze zmieni zdanie
ja tez się po pierwszym zarzekałam
spring czołem
podaj przepis na to długie spanie,bo Jamie budzi się jeszcze raz w nocy
malina to jeszcze żółwika go naucz
czekamy na nowe ząbki i oby nocki były już spokojniejsze
krówka skąd ja to znam... ulubiona zabawa Jamiego jest targanie matki za włosy
pinka czekamy na foto jak Eryk odkrywa ze ma nóżki
U nas znowu zaczęło się ulewanie...wrrrr... Jamie nigdy problemu z refluxem nie miał.Je co 4 godz wiec rano tez go o odpowiedniej porze nakarmiłam,chociaż bardziej ciamkał ta butle jak jadł wiec odstawiłam mu po wypiciu 100ml.Teraz to wszystko się mu wraca. Nie wiem już sama,najwyraźniej go przekarmiłam.To tyle moich zwierzeń:-)
Jedziemy za chwile po wyprawkę do szkoły dla Sammiego.Udało mi się sprzedać worek ciuchów po Jamiem i za to od razu kupiłam Sammiemu buty,co było najdroższym wydatkiem.Teraz spodnie i koszulki i finito.Dobrze ze tu książek się nie kupuje
papcia to trzymam &&& żeby drugi tez się sprzedał
paris twój m jeszcze zmieni zdanie

spring czołem
malina to jeszcze żółwika go naucz
krówka skąd ja to znam... ulubiona zabawa Jamiego jest targanie matki za włosy
pinka czekamy na foto jak Eryk odkrywa ze ma nóżki
U nas znowu zaczęło się ulewanie...wrrrr... Jamie nigdy problemu z refluxem nie miał.Je co 4 godz wiec rano tez go o odpowiedniej porze nakarmiłam,chociaż bardziej ciamkał ta butle jak jadł wiec odstawiłam mu po wypiciu 100ml.Teraz to wszystko się mu wraca. Nie wiem już sama,najwyraźniej go przekarmiłam.To tyle moich zwierzeń:-)
Jedziemy za chwile po wyprawkę do szkoły dla Sammiego.Udało mi się sprzedać worek ciuchów po Jamiem i za to od razu kupiłam Sammiemu buty,co było najdroższym wydatkiem.Teraz spodnie i koszulki i finito.Dobrze ze tu książek się nie kupuje

młody się kimnął i to na tyle, ale ile wrzasku narobił nim zasnął...