reklama

Marcóweczki 2011

Hejka:-)
Piekny dzien u nas,nie za ciepło,słonecznie,w sam raz poprostu:-)spacer zaliczony i dzremka tez,choc myslałam ze jeszcze na ogrodku troche mała pospi ale ona to ma chyba jakis radar bo na spacerze spi a jak tylko wjade do ogrodka to oczy jak piec złoty;-)
Noc nienajgorsza,pobudka o 1 i 4 i 7,potem jeszcze dospałusmy do 10:-)
Pabella ja obcinam jak mała mi usnie przy butli albo na lezaczku,inaczej sie nie da:-(
Pinka fajnie ze Erys poznał smak stopek:-D nie fajnie bedzie jak bedzie sie nimi bawił zamiast spac:-D tak dzis zrobiła rano Goska,tak głosno ciumciała stope ze mnie obudziła:wściekła/y:
Vecia zazdroszcze nocek:tak: ale jak widac cos za cos;-)
Malinka łał alez Jasiek jest inteligentny:szok::-)super:-)
Koncia fajnie ze nastepne zabki wyszły bezbolesnie,oby tak dalej:tak:
Masala sto lat:-)

reklama
pabella u nas z ulewanie się powtarza od kilku już dni// a paznokcie to tylko na śnie mojemu robię bo inaczej mission impossible :-)
vetka mój przez dzień tak śpi jak Nadia czasem raz na tydzień,zdarzy mu się przespać 2 godz a w nocy dalej pobudki co 4 godz.Czy ty zageszczasz Nadii mleko na noc kleikiem?
patris ale ci zrobiłam nick ''paris'' haha:-D
pinka coś mi się obiło o uszy ze chciałaś młodemu śliniaki kupić do karmienia.Byłam dzisiaj w asdzie i Jamiemu kupiłam 5szt. za £3.00 z ceratka od spodu,pomyślałam ze dam cynka;-)
Tak wyglądają,rozmiar tylko newborn ale są duże z przylepcem z tylu DSC_1144.jpg

ha ha ha Ola myślalam ze padne z tego ciumkania Goski ha ha ha to niexle musiała mlaskać ze az ciebie to obudziło

wierka- dzięki za cynk zaraz luknę i zamówię przez neta a jakies promocje ciuchowe mieli??

Kto pomoże prasować:rofl2::rofl2:

Ale dzis Masakra na rehabilitacji. Było troje płaczących dzieciaków. Moja Mała musiała dołączyć. Na dodatek pierwszy raz zaprowadziłam też Emka. Teraz twierdzi, że trzeba zrezygnowac z ćwiczeń, bo przynoszą więcej zła niż korzyśic i ewentualnie rehabilitowac prywatnie. Tylko, że to jest ponad dtówka tygodniowo.
Masala, Happy Birthday!

A ja Ani obcinam paznokcie "online":-D,tzn. kiedy nie śpi. I to u rączek i nóżek;-):-)
My po pierwszym spacerku i obiedzie (placki ziemniaczane). Ania próbuje zasnąć, bo wspaniała sąsiadka z góry gra na saksofonie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tego się już nie da słuchać!!! Od 3 lat gra tę samą melodię i ciągle się myli. Niech jej ktoś wreszcie powie,że nie nadaje się do gry na tym instrumencie:angry:

Pinka ja dziękuję;-);-);-);-) Nienawidzę prasować:blink::blink:

vetka mój przez dzień tak śpi jak Nadia czasem raz na tydzień,zdarzy mu się przespać 2 godz a w nocy dalej pobudki co 4 godz.Czy ty zageszczasz Nadii mleko na noc kleikiem?

Nie, Nadusia zjada 180 ml na noc czystego bebilonu papti, czasem mniej i nawet jesli idzi spać później niz o 20.00 to nic juz nie dostaje aż do 6-8.00 rano, zalezy jak sie obudzi

pinka aż mi się cieplej na sercu zrobiło ze to nie tylko u mnie taka sterta czeka:-D // w asdzie skromnie z przecenami a na dzieci w ogóle nie widziałam
vetka dzieki,mój je jeszcze ok 24.00 i o 4-tej rano potem jak o 8-mej go karmie bo myślę ze jest głodny to zaczynają sie ceregiele z ulewaniem

Pinka - ja podziękuję za prasowanie:-) ale jakby ci było mało to zapraszam do siebie:-) u mnie jest podobna kupka...tyle tylko że ładnie poskładam i włożę do szafy:-D pomijając etap prasowania:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry