reklama

Marcóweczki 2011

Czołem Dziewczęta!:-D
U nas całą noc lało i teraz jest znowu tylko 19 stopni:dry: Za to Ania pospała od 20:00 do 7:07!:-p Oby tak dalej. Dobrze,że już wtorek, może tydzień szybciej zleci:happy: A Jaś od rana mnie "męczy" żebym z nim znowu grała w gry. Jak mi się nie chceeee..... Idę zjeść śniadanie,a potem może jakieś pranie wrzucę do pralki. Trudno-będzie się suszyć w domu:dry:

Pinka pomysłowość Twojej córki nie zna granic:happy: Dobrze,że udało Ci się wyciągnąć "zgubę";-):tak: A w głosowaniu masz duże szanse;-)

Julia trzymam kciukaski i melduj co i jak;-)

Masala
z okazji urodzinek dużo zdrówka,wytrwałości i pociechy z Maleństwa:-D:-D A dla Ciebie wirtualny kawałeczek torciku:

Zobacz załącznik 381826

Ostatnia edycja:
reklama
Pinka – a to Ci numer wywinęła córeczka:szok: dobrze, że udało Wam się wyciągnąć tego nieszczęsnego koralika:tak:
Patik – piękne postępy robi Zosieńka:-) owocnych poszukiwań autka &&& popytajcie wśród znajomych, bo takiego gracika to najlepiej z pewnego źródła, żeby było wiadomo co było robione, a co może ewentualnie się zepsuć
Pabella – u nas to samo z zasypianiem w dzień od paru dni. Może to za brak cacusia, a może potrzeba bliskości i poczucia bezpieczeństwa. Na rękach Pawełek odpływa na parę minut, a tak to się męczy i męczy:-(
Masala – wszystkiego najlepszego w dniu urodzin:-)

Witam mamusie marcowe :-)
U nas nocka spokojna, pobudka o 2 na mleko, o 5 na mleko,o7 na smoka i o 8 koniec spania :tak:
Widzę jednak, że mały bez przekonania wcina w nocy, więc od dziś postanowiłam nie karmić go, tylko zapychać smokiem. Jeśli nie będzie się częściej budził to dobrze, jednak nie jestem pewna czy pobudki w ogóle miną :confused: bo o 7 się zawsze budzi bez powodu i zasypia po podaniu smoka...

A dziś sobie marudzi od rana, nie wiem czy juz zmęczony czy coś go boli...

masala,
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)

pabella, Maksiu już umiał sam zasypiać, ale przy ząbkach się oduczył i teraz zastosowałam tą samą metodę. Zaczynam od tego, że zasłaniam mu okna i ma półmrok, przez 1 dzień metoda 3 5 7 (wtedy jeszcze nie wiedziałam, że stosuję jakąś metodę, tylko robiłam to instynktownie), a teraz już tylko zasłaniam, niebawem przestanę zasłaniać okna. Tak nauczyłam go za pierwszym razem :tak:

Pinka, oj ta Wiki, pewnie się strachu najadłaś, dobrze, że obeszło się bez pomocy lekarza

patik, ja kupiłam na otoMoto fajne autko :tak:

Jasiek drzema, więc korzystam ;)

Pati oni to mają nawet swoją drużynę, należą do jakiejś armii, a sprzętu mają tyyyyyyle, że się tylko wściekam, bo mi pół pokoju zajmuje teraz jak się szykuje ;p Potem to wszystko wraca w karton, część do piwnicy, częśc do jego brata.. A siniaki koszmar!! Jak wraca to tylko liczę ile ma ;p

Koncia powodzenia z tym smokiem!!

U mnie powrócił nocny koszmar, ale zwalam to na zęby, pediatra już mówiła, że idzie góra, więc pewnie stąd te pobudki i wścieklizna :/ Już jeden górny prawie prawie wyszedł, daję mu tydzień ;) i jak będzie tak jak na dole, to zaraz wyjdzie drugi i będziemy mieli komplet 4 jedyneczek na świecie hahahaha Wtedy to mi chyba zje te cyce ;p

Witajcie laseczki
biggrin.gif

Piękne słońce za oknem, więc spacerek nas nie ominie. Jaś właśnie zasnął to i chwila dla siebie się znalazła. Ostatnio kulamy się razem przed drzemką, Jasio maltretuje mi włosy- ciągnie, głaszcze twarz no i tez matkę nie raz "chlaśnie", uszy ciągnięte we wszystkie strony, paluszki wszędzie wędrują do oczu, nosa. Ile on w to siły i zaangażowania wkłada! Słodkie to jest, choć mam cała twarz czerwoną i włosy w każdą jedną stronę
biggrin.gif
.
Pinka
- to Nikita CI strachu narobiła, oby mniej takich niespodzianek!
Patik- jeszcze niedawno Zosiaczek mało się na brzuszek przekręcał a tu proszę pełza dziewczyna do tyłu. Super!
Masala- sto lat, sto lat!
Spring - powodzenia w planach "powrotu" do pracy!
Julia - &&& za wyniki! Muszą być dobre!
biggrin.gif

Pabella- u Nas tak samo z zasypianiem jak u Was i Magdziora. W dzień problem za to wieczorkiem idzie zasypianie jakpo "maśle"
Malina- ściskam, oby było od tej pory tylko lepiej!
Patris- może i chudzinka, za to jaka ładna!

Udanego dnia dziewczęta!

Kurcze,szkoda ,że w tej ankiecie na współmoderatorkę można oddać tylko jeden głosik:tak::-D

Malinka ale przynajmniej już będziesz miała spokój z Jaśkowymi jedyneczkami:-D:tak: A u mnie jeszcze wszystko przede mną:confused:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Witam się po spokojnej nocy. Rano znalazłam moja Wędrowniczkę z nogami za szczeblami (mamy założone ochraniacze) i słodka minką. Za niedługo wyjdzie nam na balkon.
Dzięki Dziewczyny za słowa uznania dla postępów Alusi:-) Za chwile wychodzimy na ćwiczenia. Zobaczymy co dzis pokaże nasza Akrobatka.
Futrzaczku, ja też juz zagłosowałam. Okazało sie, że na Faworytkę.
Miłego dnia Mamusie i Dzidziusie.

Spring mam nadzieję, że jak wyjdą te pierwsze to będziemy dłuższą chwilę na oddech :)

Powiem Wam, że nasze dzieciaki już są nieźle kumate :D Mnie udało się nauczyć Jasia "czółko czółko" i tak delikatnie obniża głowkę, żeby stuknąć w moje czoło ;) Robimy "buzi buzi" oczywiście z czeroko otwartą oślinioną paszczą hahaha Teraz ćwiczymy namiętnie podawanie rączki na "cześć" i machanie na "papa" :D A "akuku" do lustra sam robi, odwraca się i sprawdza czy kolega nadal tam jest haha Z nami akuku go nie bawi ;) Acha i "piątkę" czasem się uda :D

Spring mam nadzieję, że jak wyjdą te pierwsze to będziemy dłuższą chwilę na oddech :)

Powiem Wam, że nasze dzieciaki już są nieźle kumate :D Mnie udało się nauczyć Jasia "czółko czółko" i tak delikatnie obniża głowkę, żeby stuknąć w moje czoło ;) Robimy "buzi buzi" oczywiście z czeroko otwartą oślinioną paszczą hahaha Teraz ćwiczymy namiętnie podawanie rączki na "cześć" i machanie na "papa" :D A "akuku" do lustra sam robi, odwraca się i sprawdza czy kolega nadal tam jest haha Z nami akuku go nie bawi ;) Acha i "piątkę" czasem się uda :D

Twój Jasio to jakiś geniusz,skoro tyle rzeczy potrafi już robić. I najważniejsze,ze chce się tego uczyć:-D Ja-póki co-uczę Anię robić "pa.pa". Na razie jakoś dziwnie na mnie patrzy podczas "nauki":-D:-D

reklama
:-pwitam deszczow!!!!

Patik- to tez miałas nieźle z Hanulką :-D:-Dach te dziewczyny stach sie bać dnia nastepnego:-D:-D a co do auto to ja też muszę sobie kupić zeby uczyć sie jeździć bo mamy peugota ale dla mnie on za cięki jakoś a upatzryłam sobie starego forda ka jak rozwalę to nie będzie czego żałować ha ha
Pabella- masz rację z Wiki i jej tatą nie można sienudzić:no::no: co dziennie jakieś atrakcje;DD fajnie z tym grilkem.....

papcia -na palcach jednej ręki można policzyć spokojne dni u mnie ha ha

krówkabordo- ha ha ha jak był swojeo widziala jak mnie dopadnie to jak szczerbaty do orzechów ha ha sliną mam zaklejone oczy kłaki powyrywane broda pogryziona i twarz obdrapana..... i kolka ze smiechu ha ha ha
Masala=sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wierka- nic mi nie mów jej kreatywność mnie rozwala ostatnimi czasy:tak::tak:
patris nie wazne ze chudy najwazniejsze ze jest zdrowy a pamietaj grubym byc też nie dobrze:-D
Spring- u mnie też lało i dalej leje :tak: więc za prasowanie tego co mi wysło muszę sie zabrac....tylko jakoś mi sie nie chce....... a dziewczyny mnie gonią w głosowaniu:tak: i dobrze ha ha:-D:-D:-D

a tak marudzilam na swoją pierdołę że nóżek nie bierze w łapki a potem do paszczy no to muszee sie pochwalic ze nareszcie zakumał do czego płetwy mu służą he he

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry