reklama

Marcóweczki 2011

Nie ma jak dzień spędzonych na świeżym powietrzu:tak: Wszystkie zaplanowane atrakcje zostały dziś zaliczone:-)
Ani też "idą" zęby... Piąstki to już ma na stałe w buzince. Czasami wręcz piszczy z bólu:sorry: No,ale musimy to przeżyć:tak:

wierka doskonale Cię rozumiem: dwójka dzieci to nie lada wyzwanie,ale damy radę,nie?:-D:-D:-D

futrzak zagłosowane!:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-marcu-2011-f362/ankieta-wspolmoderowanie-53109/

GŁOSUJEMY dziewczynki:-D

buziak
- u nas wszystko dobrze:-D trochę się rozregulowaliśmy długim weekendem nad jeziorem ale chyba wszystko wraca do normy:-D a twój mały ma taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie włoski że szok! Nam chyba wszystkie "ciotki" zakrakały i zahamowały wzrost włosków... bo co chwilę słyszałam: "ojej! jakie ma śliczne włoski... ale na pewno mu się wytrą bo moja wnuczka/mój wnuczek mieli co prawda mniej włosków ale się wytarły / nie mieli w ogóle włosków więc wasz tez nie może mieć!!!!!!!!!!!" :-D ta druga opcja to przekoloryzowana ale chyba nikt życzliwy nie był jeśli chodzi o włoski:-D

witam wieczornie wszytskie marcoweczki a szczegolnie te ktorych dawno u nas nie bylo:)

glosik oddany:0

a ja wykonczona po gosciach i mam podly nastroj z obawy oprzed jutrzejszymi wynikami.......masakrycznie sie boje....
moj maly chyba tez zaczyna zabkowac et niespokojny ciagle tylko sie sliczni i piesci lyka w calosci ahhahhaa....

milego wieczorku dziewczeta

Dobry wieczór,
widze, że prawie wszystkim dzień minął przyjemnie. U nas podobnie. Mielismy domową wizytę rehabilitantki. Pooglądała Alusię i pochwaliła postepy, podobno juz nie widać wcześniactwa. Pokazała nam też kilka prostych ćwiczeń do robienia w domu. Bardzo się cieszę, że Mała szybko wychodzi na prostą:-). A jutro znowu rehabilitacja. Tym razem poslę Emka, niech zobaczy, jak sie Córcia męczy. Ja w tym czasie pójdę pozałatwiać papiery do urlopu zdrowotnego. A propos, Spring, co zdecydowałaś w tym temacie?
Udanej reszty wieczoru.

Pinka – oby jak najszybciej:tak: u nas widać już obie jedyneczki dolne, niech już się w końcu przebiją:tak:
Koncia – świetnie, że jest postęp i Maksiu samodzielnie zasypia w dzień:-)
Vetka – dzięki. Każda z nas chce jak najlepiej dla swojego dziecka i każda jest dobrą mamą A butlę też można podać z miłością i czułością, niekiedy nie ma innego wyjścia:tak:
Buziaczek – Szymuś takie długie włoski ma, że nie ma się co dziwić, że mylą go czasami z dziewczynką;-)
Malina – wykorzystaj Emka na urolopie, niech zasłuży na to paintballowanie;-)
Julia – trzymam kciuki za dobre wyniki &&&
Lecę zagłosować...

Ja w tym czasie pójdę pozałatwiać papiery do urlopu zdrowotnego. A propos, Spring, co zdecydowałaś w tym temacie?

Byłam u lekarza,który stwierdził,że nie ma problemu,ale wnioski o urlop ma dyr. szkoły. Dzwoniłam i wstępnie rozmawiałam z dyr. Obiecała oddzwonić żeby umówić się na rozmowę w cztery oczy . To było 2 tygodnie temu i od tej pory nie odezwała się,więc czekam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry