reklama

Marcóweczki 2011

a u nas sie rozlało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: biegiem pranie z linki sciągałam:-D:-D
Magdzior- u nas też marudzenie przez zębole dziś kiedy to sie skonczy bo oszalec mozna dziecko się umęczy i my razem z nim...

reklama
Ewe, wynudziłam się w ten poniedziałek, bo M wziął Maksa i mnie zostawił na pół dnia :dry: zapomniał wspomnieć, że teść wpadnie i zastał mnie w łóżku o 10.30 jak padłam po nocy. O 16 M wrócił na obiad, wcześniej jeszcze z torbą małego zabrał mój telefon i portfel, więc byłam uziemiona. Wściekłam się i była awantura... :-(
A Maksiu ma dzień jak co dzień, wszystkiego po trochu :-D trochę maruda, trochę radosny. Jedyny plus, że znów umie sam usnąć w łóżeczku w dzień :tak:
A teraz wróciliśmy z krótkiego spacerku, bo coś kropi...

Magdziorku- dla mnie i tak jestes mega-mama bo mimo swojej choroby karmiłas synka praktycznie 6 m-cy czyli tyle ile zaleca WHO, mnie sie udało tylko 8 tygodni ale to i tak nie zmiena faktu, że robię co moge najlepszego dla swojego dziecka, nawet nie karmiac piersią, więc naprawdę nie masz powodów miec wyżutów sumienia.
koncia- to niewiele skozystałaś z "wolnego dnia i wolnej chaty":)

Jestem:-D
daaaaaawno mnie tu nie było bo co tu dużo mówić-WAKACJE:-) Teraz mam dwójkę chłopaków w domu i naprawdę jest to dla mnie wyzwanie:tak: Jak Jamiego nakarmię i uśpię to Sammiego muszę czymś zająć,w miedzy czasie pranie,gotowanie i do tego wyjścia do parku lub spotkania ze znajomymi.Jakby dzień miał ze 30 godzin to może bym się wyrobiła żeby bb systematycznie czytać:-)
Od kilku dni dokarmiam Jamiego kleikiem ryżowym i teraz powoli wprowadzam jabłuszko. Musze Wam tutaj podziękować,bo jako marcowa kwietniówka z wszystkim jestem na końcu i dzięki temu mogę poczytać jak wy wprowadzałyście nowe pokarmy.Te porady są bezcenne!!
buziaki mamuśki,teraz podczytam co tu się działo podczas mojej nieobecności:tak:

Hej:-)
Dzis dzien pochmurny al ciepły,obiad u tesciow zaliczony,Gosia jak wczoraj była aniołkiem tak dzis juz musiała troszke pomarudzic.Teraz własnie wrocilismy z krotkiego spacerku co by mała nie zasneła przed kapiela.
Małgoska była na tyle łaskawa ze pospała w nocy do 2 a potem do 7,wczoraj dostała pierwszy raz kaszke,zobaczymy dzis czy to miało wpływ na długosc snu.
Ewe ładne suwaczki;-)fajnie ze Emilcia tak ładnie je:tak:
Pinia no to nastepnych lat w szczesciu razem zycze:-) i miłego pobytu w PL
Magdzior nie smuc sie,przeciez bardzo długo karmiłas i nie przestałas od tak sobie tylko dla własnego dobra:tak:
Koncia a to Cie eM ładnie załatwił:-(

dobry wieczor mamcie:) dziekujemy za mile przywitanie:)

co u szymonka? reflux u nas nadal niesamowity maly niestety wymiotuje jak najety ale ladnie nam rosnie wiec nie ma sie czym martwic podobno jest juz dosc dlugi ma 72 cm i niecale 8 kilo:) szymus ciagle siedziec chce i za chiny ludowe nie da sie go utrzymac na lezaco takie glosny jest ze sasiedzi wszyscy z bloku juz go znaja bo tak guga i smieje sie na glos jak na filmach z youtube:) obcielismy sie w tym tygodniu bo mi na niego woliali JAKA ONA LADNA:) ja pracuje obecnie ze swoim mezem i przyzwyczajamsie ponownie do porannego wstawania do pracy:)

pozdrowionka!

mowie czesc wszystkim forumowiczkom ktore znaja nas a my ich jeszcze nie - na pewno nadrobimy znajomosci:) sorki ze tak tylko o mnie ale ledwo lapka dorwalam bo maz na nim zasiaduje:)

Ostatnia edycja:
Heloł heloł :D

Buziak Twój mały ma genialny fryz :DDDDDDDDDDD bije wszystkich!!!!

A my zaliczyliśmy obiad u mojej mamy i potem zabraliśmy ją na wycieczkę do Frank-Raju, są tam repliki różnych ogrodów, minizoo i zielnik - bomba!! Na pewno będziemy tam częściej zaglądać, bo fajne miejsce na spacery :) A teraz moja mała maruda śpi, a duża maruda pojechała się szykować na wielkie paintballowanie, które ma za 2 tyg - 3 dni go nie będzie :O ale cieszę się, bo widzę, jak on się na to cieszy ;) Mój duży chłopiec hihi A wcześniej ma tygodniowy urlop, więc bez skupułów wykorzystam go na maxa i postaram się spożytkować jak najwięcej czasu dla siebie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry