reklama

Marcóweczki 2011

Udało mi się kupić Bebilon pepti bez recepty bez żadnych problemów i okazało się, że Pawełkowi bardzo posmakował. Najpierw wypił 60ml i dopił cycusiem, a po kąpieli 120ml samego bebilonu, na noc dostanie jeszcze cycusia. Przez parę dni spróbuję go karmić tylko rano i wieczorem cycusiem, żeby go tak nagle nie odstawiać i może ładnie mi się w ten sposób zmniejszy produkcja, żebym później nie miała problemów. Kurcze cały czas mi się płakać chce, że muszę go odstawić:-(
Alamiqa - o to bardzo blisko mnie:-)
Spring - no to miałaś udane popołudnie:-) super, że humorek lepszy:tak:

reklama
Mały już śpi :) Znowu się biedny wydzierał tak boleśnie przy wieczornej butli :/ . Jestem z niego bardzo dumna dziś zaczął się przewracać z brzuszka na plecki elegancko :) moje maleństwo kochane :).Niedziele i u mnie upłynęła przyjemnie pogoda dopisała więc odbyliśmy długi spacer we trójkę :).Mam nadzieje że jutro będzie równie miły dzień :) Dobrej nocy marcóweczki obyście się wyspały tego wam życzę :) Buziaki :)

Grupa na FB zrobiona... jak ktos nie dostal zaproszenia to pisac na pw to dodam... bo nie obczailam jeszcze czy samemu mozna sie dodac:P

masala
to ja poproszę zaproszenie :-)

Spring, pysznie ciasto się prezentuje! Zostalo coś jeszcze czy już całe pochłonięte? :-D Chciałam też życzyć poprawy humoru, ale widzę, że już lepiej :-)

Katjusza, ale cię na wspominki wzięło..:laugh2: W ogóle widzę, że tak sentymentalnie się przez chwilę zrobiła

Scarletka ,Futrzak, Krówko, buziaki dla waszych przystojniaków

Pinka, ale cię ten mąż rozpieszcza! Nie za dobrze ci? :-D

Buziaku, witaj znowu!

Patris, zdolny ten twój Kacperek!

Udało mi się w końcu nadrobić watek główny.. Uff :-D Wieczór panieński meeeeega udany! Dawno tak dobrze się nie bawiłam.. Wróciłam do domu po 5, ale o dziwo obudziłam się o 9 pełna energii. Chyba tęsknota za dzieckiem tak na mnie podziałała ;-) A całe popołudnie spędziliśmy na kocyku na naszym ogródku. Oby jutro też było tak pięknie!

magdzior to dobrze,że Pawełek zaakceptował nowe mleczko:-)

Pabella Ty jesteś "Strongwomanka"-4 godziny snu i pełna energia:-D:-D Oj zazdroszczę Ci tej imprezki,sama chętnie bym gdzieś wyskoczyła:tak::-) A po cieście ani śladu....:-D:-D

pabella gratuluje udanego wieczoru :) cóż za expresowa regeneracja :)

Magdzior fajnie że Pawełek zaakceptował Bebilon Pepti :) jak mały je ładnie z cycusia to się nie dziwię że Ci szkoda ale co robić jak trza to trza :/

Witam! Babeczki widzę że jestem dziś pierwsza :) U nas noc jak zwykle spokojna , moi mężczyźni jeszcze śpią a ja już wyspana buszuje po domu :) Słoneczko przedziera się przez chmurki zapowiada się piękny dzień :) Wspominała któraś z was o metamorfozach ja też wczoraj oglądałam Triny i Suzanę i powiem wam że też bym chciała jakąś metamorfozę przejść , nie koniecznie u nich ale w ogóle :) ale najpierw muszę zejść z rozmiaru 40,42 do 38 przynajmniej ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie.Kupiłam sobie bellisę na włosy i paznokcie , mam nadzieje że się wzmocnią te moje włosiska i przestaną mi wypadać tak :) zobaczymy jak będzie :).Dobra lecę zjeść spokojnie śniadanie puki wszyscy śpią.:**

hello

witam porannie
szybko pisze bo głód wzywa ha ha a więc niedziela super pojechalismy na obiadek i spedzilismy super popołudnie nad oceanem.....dostałam eszcze testy na prawko ha ha wiec teraz trzebe będzie sie wziąść za nauke i w koncu zdać bo tak to sie tłumaczyłam ze nie mam się z czeo uczyć;DD:-D:-D A ERAZ TRZEBA WRÓCIĆ DO SZAREJ RZECZYWISTOŚCI:szok::szok::szok::szok::szok: prać sprzatać i gotowac ha ha ha

wpadnę jak coś zjem i poczytam co tam klikałyscie

dzień dobry!
wpadam się na razie przywitać, poczytam Was potem, bo na razie walczę z bólem głowy:(((
Pinka Wszystkiego naj dla Was - żebyście się tak kochali jak kochacie (chyba że mocniej:-)) i zawsze byli szczęśliwi!!!!
MIŁEGO DNIA

Witam się i ja. Za oknem lipa ale spacer będzie, bo jest w miarę ciepło. Wczoraj pół dnia przespaliśmy wszyscy, jacyś śnięci byliśmy, może z upału, a pod wieczór pojechaliśmy na grilla do siostry Marcina. Młoda była mega grzeczna, wszyscy ją chwalili, bo faktycznie było za co. Tak jak u Alamiqi ostatnio :) Zgodnie z planem zjadła butlę po 20ej, a o 21ej już smacznie spała w pokoju, a my mogliśmy zacząć grillować na spokojnie. Pobudka o 6ej, ale potem zasnęła jeszcze i śpi do teraz. Słyszę tylko, że coś ciężko jej się przez nos oddycha. Czy roztwór soli morskiej jej pomoże czy coś innego się aplikuje w takich przypadkach?

magdzior hmmm nie dziwne, że tak zareagował na Nutramigen, ma widocznie bardzo delikatne podniebienie ten Twój Pawełek, moja jak była głodna to pochłonęła butlę tego świństwa i do teraz problemów też nie ma :)
pabella super że wieczór udany
pinka dziś rocznica a tu już powrót do szarej rzeczywistości??

reklama
Pinka - wszystkiego naj naj naj, stu lat w szczęściu i miłości:-)
Patik - szybkiego zwalczenia bólu głowy
Patris - daj znać jak działa ta belissa za jakiś czas; mnie też włosy wypadają masakrycznie, ale póki nie skończę karmienia to pozostają witaminki
Barbara - on zna już tyle smaków, więc się mu nie dziwię, że nie chciał tego paskudztwa. Bebilon pepti zaakceptował od razu. Póki co zrobił 2 brzydkie kupki, ale organizm musi się przecież przestawić na inne mleczko, zresztą przez parę dni chcę mu jeszcze dawać cycusia rano i wieczorem, żeby go stopniowo odstawiać.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry