reklama

Marcóweczki 2011

Cześć dziewczęta:-)
Dziś piękny dzień się zapowiada. My już po wizycie gości, było bardzo sympatycznie. Teraz moi mężczyźni drzemią sobie, a ja mam chwilę dla siebie. Głowa mnie boli, ale jak widzę słonko to od razu lepiej się robi. Jaśko dziś mnie zaskoczył i obudził się o 5 rano! Wypił mleczko i poszedł spać dalej, no żyć nie umierać normalnie:-D.
Może gdzieś na plaże się wybierzmy, zobaczymy...

Wszystkim pięciomiesięczniakom Najlepszego życzymy!

Magdzior- przekonania smaku do mleczka synkowi, a Tobie zdrówka życzę!
Malina- oby te nocki nie były jednostkowe tylko cykliczne:-)
Buziaczek - ja Cię pamiętam, choć Ty pewnie mnie nie kojarzysz, witaj ponownie:-)
Patik- uszy do góry! Będzie coraz lepiej:-)
Alamiqa- nic, tylko chwalić córę że tak się umie zachować w gościach:tak:
Pinka- udanej randki!

No i po drzemce pierworodnego, w rodzinie się śmieją że Jaśko to "szybko" śpi:-) hehe
Miłej niedzieli

reklama
Vetka - wiem, że ciąża miała wpływ na wyciszenie choroby, mechanizm trochę też znam, bo biologię kończyłam;-). A co do drastycznej metody to za 1,5 tygodnia wyjeżdżam właśnie na 2 dni, ale wolałabym, żeby Paweł już był przestawiony na butlę przeze mnie, niż żeby Emek się męczył. Może uda mi się dostać B.P. bez recepty i go wypróbuję, bo do lekarki mam zgłosić się w środę dopiero, przynajmniej wiedziałabym już jak Pawcio reaguje na jeden i drugi preparat.

magdzior może faktycznie się skonsultuj z innym pediatrą , bo torchę szkoda na siłe od cycusia odstawiać jak może nie ma takiej konieczności :/

masala nie zła aparatka z tej twojej Amelki , jak sobie wyobraziłam jak leży i się tą grzechotką w twarz uderza to aż mi śmiać zachciało ; P.Mój na to jeszcze nie wpadł ale pewnie z czasem wpadnie :).

Pinka25 dziecięca szczerość jest rozbrajająca :) Nie ma jak facet fantazją , pozazdrościć :) My mamy 4 rocznicę za 11 dni ciekawe czym mnie mój Emek zaskoczy :)A tak w ogóle życzę miłości po kres waszych dni :*

Spring Bardzo się cieszę że Ani się poprawiło :) i nie przejmuj się ludźmi czasem bywają wredni Ania jest śliczna i wcale nie jest przecież nie jest duża jak na swój wiek :) jak dlamnie jest idelana :) Torcik wygląda pysznie :)

Krowkabordo,Scarletka,Futrzakowoa całuski dla waszych maluszków z okzaji 5 miesiaca :**

Bosanóżka fajnie że masz zamiennika przy usypianiu bo mój smyk tak się przyzwyczajił że ja go usypiam że ostatnio jak M go próbował ululać to był ryk i musiałam interweniować :) Tylko weszłam do pokoju i zaczełam śpiewać kołysanke momętalnie zasnoł :) Kurde uzależniony już jest ode mnie:)

Malinaa
o mój boże 10 kilo , to jest już otyłość

Julia cieszę się że wyniki jak na razie ok i trzymam kciuki żeby ostatni wynik też było ok :*

U nas pogoda piękna będzie spacerek po po południu , chłopaki śpią jak na razie :) Narobiłyście mi smaka na naleśniki więc dziś na obiad naleśniki :) Ząbkami chwilowo lepiej i jak na razie nie smarujemy żelkiem czuje że to jeszcze potrwa za nim się ząbek pojawi :).Mój mały artysta zaczął mostki na plecach w ćwiczyć podpiera się rączkami i nóżkami i ciało u nosi do góry aparat jeden :).O muszę zmykać mały się budzi , będziemy obiadek jedli :)

A ja już w lepszym humorze;-) Poszliśmy całą rodzinką na spacer do parku linowego. Tam na zeszło chyba ze 3 godziny. Spotkałam kolegę z pracy i trochę pogadałam-od razu wróciło mi dobre samopoczucie:-D Nie ma to jak sprawy zawodowe. Gdybym poszła na urlop zdrowotny to brakowałoby mi towarzystwa z pracy. Mam fajne grono pedagogiczne, zawsze się dogadujemy, no i w ogóle jakoś tak człowiek umysłowo nie gnuśnieje:tak::-D
A Ania już leży w łóżeczku i zasypia; Jaś ogląda "Reksia". Uwielbiam ten wieczorny czas... świadomość zbliżającego się luzu jest cudowna:-D:-D

patris brawa dla Kacperka za te wygibaski:-D:-D

krówka oby więcej takich nocy:tak::-)

Dobry wieczór!
Fajną mielismy niedzielę, a zaczęła się tak nieciekawie. Grill sie udał, znowu zjadłam za duzo. Malutka spała na świeżym powietrzu i bbyła bardzo grzeczna podaczas jazdy. Teraz też zasnęła właściwie bez uspiania.
Magdzior, byliśmy na ul.Chopina, niedaleko drogi na Kraków. Kawę wypijemy innym razem.
Do jutra.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry