reklama

Marcóweczki 2011

Ale mnie przez Ciebie na wspominki wzięło ;p

Scarlet a jak u Ciebie - już cisza z chorobami?? Mi jest lepiej, jeszcze ze 2 dni i powinnam być zdrowa, kaszel trochę męczy mi brzucha i się zaczęłam zastanawiać co jak bym miała cc, chyba by mnie rozerwało ;p No ale zobaczymy..

No i se wykrakałam ten kaszel ;pppppppp

A Pinka 21ego lutego wykrakała mi poród ;)

Malinka- ja cos czuje ze ty polecisz po bosej bo dzis mi sie sniłas własnie ze rodzisz:tak::tak:p

A teraz czytam co pisałyście jak mnie cięli na stole, kochane jesteście - dziękuję za te wszystkie &&&&&&&&&&!!! Się wzruszyłam ;')

reklama
Hej marcoweczki!;) postanowilam ze sie przywitam z wami po dluuuugiej przerwie;)o ile jeszcze ktos tutaj mnie pamieta? niestety ja juz pracujaca mama i nie ma kiedy forum nadrabiac bo wolny czas z naszym smieszkiem spedzam, postaram sie co nieco pisac o ile czas pozwoli, pozdrowionka dla was gorace i caluski ogromne dla waszych bejbusi maleńkich;)

dzień doberek!
i mnie w nocy wzięło na wspomnienia i czytałam nasze posty z marca z okresu naszego rozpakowywania hi hi kurcze ale ten czas leci:tak: I Twoje buziaczku też;-) napisz wiecej co u Szymusia:tak:

Zośka pospała do 6.45, potem dwa cycusie , troche rozmowy i zasnęła, może pospała by dłużej, ale nas Haneczka o 9 obudzila, ale i tak pospałyśmy dobrze! sloneczko nieśmiało wygląda więc mam nadzieje na spacerek:-)
milej niedzieli kochane!!!

Futrzakowa Scarletka z okazji ukończenia 5 miesiączka moc uścisków i buziaczków ślemy dla Piotrusia i dla Bartoszka:)))) niech rosną zdrowo chłopaki:))

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się niedzielnie,
ale mnie dziś chandra dopadła:confused: Nic mi się nie chce i humor do bani. Chyba od jutra zacznę się odchudzać,może to coś zmieni...
Wpadnę do Was później. Może w lepszym humorze:tak:

Buziaczku
pomimo że wtedy jeszcze z Wami nie pisałam to pamiętam Cię bardzo dobrze:tak::-)

Scarletka ,Futrzak buziaczki dla Waszych 5-ciomiesięcznikowych maluszków :-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry