PINKA25
mama razy DWA;-)
Magdzior- trzymam kciuki za pawełka żeby w miarę bezboleśnie przeszedł zmiany;-)
Spring- a więc kolejny pracuś nam sie tu znalazł ha ha masz tak jak ja w domu za dlugo się duszę!!!!!!!!!!! a twoje ciasto M pokazywałam i co Muszę zrobic ha ha

Patris- ja biorę belissę i powiem ci że włosy już bardzo mało wypadają a miałąm tak ze jak stałam to same leciały nawet dotykac ich nie musiałam a paznokcie super mocne dotychczas ciągle mi sie łamały...
Patik- współczuje bólu głowy weź proszek i połóż sie
dzieki za zyczenia he he
Barbra- no niestety 3 dni świetowania a dzis mąż w pracy do wieczora:-
-
-
-(
sniadanie się je potem pranie wstawić muszę bo już mam kupe!!!!!!! a powiedzcie mi jak wy na tej grupie piszecie bo ja nic nie kumam

Spring- a więc kolejny pracuś nam sie tu znalazł ha ha masz tak jak ja w domu za dlugo się duszę!!!!!!!!!!! a twoje ciasto M pokazywałam i co Muszę zrobic ha ha

Patris- ja biorę belissę i powiem ci że włosy już bardzo mało wypadają a miałąm tak ze jak stałam to same leciały nawet dotykac ich nie musiałam a paznokcie super mocne dotychczas ciągle mi sie łamały...
Patik- współczuje bólu głowy weź proszek i połóż sie

dzieki za zyczenia he he Barbra- no niestety 3 dni świetowania a dzis mąż w pracy do wieczora:-
sniadanie się je potem pranie wstawić muszę bo już mam kupe!!!!!!! a powiedzcie mi jak wy na tej grupie piszecie bo ja nic nie kumam

ale już nie narzekam, bo drugi dzidziuś mi się na razie nie marzy 
No oczywiście po porannej pobudce (o 5:00). Byliśmy już w kościele,zaraz jemy obiad i wybywamy na łono natury
mam nadzieje ze Maks jest dzis łaskawy