reklama

Marcóweczki 2011

Magdzior- trzymam kciuki za pawełka żeby w miarę bezboleśnie przeszedł zmiany;-)

Spring- a więc kolejny pracuś nam sie tu znalazł ha ha masz tak jak ja w domu za dlugo się duszę!!!!!!!!!!! a twoje ciasto M pokazywałam i co Muszę zrobic ha ha:-D:-D

Patris- ja biorę belissę i powiem ci że włosy już bardzo mało wypadają a miałąm tak ze jak stałam to same leciały nawet dotykac ich nie musiałam a paznokcie super mocne dotychczas ciągle mi sie łamały...

Patik- współczuje bólu głowy weź proszek i połóż sie :tak::tak: dzieki za zyczenia he he
Barbra- no niestety 3 dni świetowania a dzis mąż w pracy do wieczora:-(:-(:-(:-(

sniadanie się je potem pranie wstawić muszę bo już mam kupe!!!!!!! a powiedzcie mi jak wy na tej grupie piszecie bo ja nic nie kumam:-D:-D

reklama
Witam w wyjątkowo lubiany poniedziałek ;-)
Nocka dziś u nas tragiczna, mały się budził co godzinę, więc jestem niewyspana, chociaż zasypiał od razu po podaniu smoka i jadł tylko 2 razy jak zawsze. No i pospał do 9.30 na tym smoku z pobudkami hehe
Pogoda coś się znów psuje, bo ponuro jakoś.
Przedwczoraj dopadł mnie potworny ból głowy, to @ się zapowiedziała i przybyła dnia następnego :dry: ale już nie narzekam, bo drugi dzidziuś mi się na razie nie marzy :sorry2:

magdzior, fajnie, że Pawełkowi posmakował bebilon :tak:

barbra, zazdroszczę grilla :-D

patik, współczuję bólu głowy :-(

Czesc Lasencje.

Potwornie niewyspana jestem. Pobudki co godzina!! Moje dziecko chce mnie zabic:PP
Wczoraj bylismy u znajomych i oni maja brzdaca o tydzien mlodszego od Melusi i przesypia im 11 godzin bez przerwy w nocy... pozazdroscilam i wymyslam sobie, ze drugie dziecko pewnie bedzie lepiej spalo:) Chyba musze z emkiem pogadac o powiekszeniu rodziny:P A co tam, zawsze chcialam szybko drugie dziecko, choc nie wiem jak bym dala rade sama z dwojka malutkich dzieci...:)

patris gratki dla Kacperka

pabelka wyslalam zaproszenia wszystkim laska ktore mialam w kontaktach na fb. Jesli nie dostalas to wyslij mi na pw dane to Cie odszukam:)

pinka
lacze sie w w bolu, ja tez musze zakuwac;/ No i szczesliwej rocznicy!! I wielu nastepnych:)

koncia
nie zazdroszcze boli... ja poki co bez @ i nie narzekam, chociaz mi sie juz drugie malenstwo mimo wszystko marzy:))

Witam się szybciutko;-)
Dziś wstaliśmy wszyscy o 10:08:szok: No oczywiście po porannej pobudce (o 5:00). Byliśmy już w kościele,zaraz jemy obiad i wybywamy na łono natury:-D Wpadnę wieczorkiem. Życzę miłej niedzieli:-)

patik
oby głowa przestała Cię już boleć:tak: Trzymam &&&;-)

Pinka cudownych chwil i wspaniałego życia! Męża i dzieci masz super-wszystkiego dobrego z okazji 2 ( podobno "bawełnianej" )rocznicy ślubu!!!:-D:-D A to dla Was:Zobacz załącznik 381564

Ostatnia edycja:
Spring- miłego spacerowania;DD
masala- ucz się ucz hehe sobie tez tak mówię;DD

a ja piorę piorę i tylko mega sterta mi rośnie do wyprasowania... ha ha

a musze sie wam pochwalić ze jedziemy w tym roku na świeta do polski jupiii wyjeżdzamy 23 i na wigilię powinniśmy być mam nadzieje ze tylko takich śniegów nie bedzie jak w tamtym roku.....

Wow Pinka- już świeta u ciebie na suwaczku? Wszystkiego naj z okazji rocznicy, za kilka dni będzie moja 10.
magdziorku-mówiłam że bebilon pepti jest smaczniejszy:) Ma mniejszy stopień hydrolizy białek i niewielki dodatek laktozy więc jest słodkawy. A co do karmienia cycyem to naprawde długo karmiłaś a Twoje zdrowie jest równie ważne jak Pawełka

reklama
My właśnie z długiego spaceru wróciliśmy, duchota jak nie wiem, pewnie będzie z tego burza w nocy:tak: Przez pół godziny śpiewałam młodemu „Siwą chmurkę”, bo nie mógł zasnąć – śpiący był maksymalnie, ale dziąsełka nie pozwalały mu zasnąć:-(ale w końcu się udało:tak:

Vetka – oj zdecydowanie smaczniejszy:tak: Dzięki za słowa podnoszące na duchu, bo ja wciąż mam wyrzuty, ale już zdecydowanie mniejsze, tym bardziej, że od wczoraj Pawcio nic nie ulał:szok:
Pinka – super plany świąteczne, obyście bez problemów dotarli do PL &&&

Ewe – o to Emilka ma apetyt:-) dzięki za kciukasy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry