Julia bardzo się cieszę że wyniki ok , i akurat w twoim wypadku miała by być pomyłka przestań wymyślać

Mam nadzieje że się dobrze bawiłaś u koleżanki
Bosanóżka oby niania się sprawdziła dobra niania to skarb
Malinaa gratuluje inteligentnego synka
Fifronka również trzymam kciuki za spanie

Ja tego problemu akurat nie mam mój synek od urodzenia zasypia sam w łóżeczku i z nami nie chce spać w łóżku za nic w świecie , wrzask jest jak nie wiem i wędruje do łóżeczka spowrotem
magdzior mój też ciągle macha nóżkami , śmiejemy się z niego że kilometry bije i już całą Polske objechał tak pedałuje na okrągło ,nawet w kąpieli
alamiqa ja też myślę że nie powinnaś rezygnować z rechabilitacji , jednak korzyści przynosi napewno a mężczyźni czasem są przewrażliwieni
madzikm Kacperek też zasnął wczoraj ze smoczkiem w rączce zamiast w buzi
Dzieńdoberek marcóweczki , mały najedzony przebrany i śpi , na zegarku była 8 jak zasnął zobaczymy ile będzie spał bo postanowiłam zobaczyć ile śpi w ciągu dnia

.U nas pobudka po 1 no i o 5:30 jak mąż wstaje do pracy to nasza normalna pora wstawania więc jestem wyspana

jak widać mamy stały rytm nocny

Ja mojego na razie uczę robić "papa" na pożegnanie tacie jak wychodzi do pracy.W lusterko zagląda i się śmieje "akuku" jeszcze nie robi ale ma jeszcze czas uczę go jak na razie ja robię "akuku" a On ma ubaw

No i oczywiście tatuś uczy robić "cześć"
Jestem zaskoczona

mój szkrabek sam się od smoka po woli od stawia , w sumie używał go tylko do zasypiania w ciągu dnia już w ogóle praktycznie ale teraz coraz częściej zasypia bez smoka i bardzo dobrze

Za to uwielbia się nim bawić , wymachiwać , ciągnąć za łańcuszek itd.

Dobra idę siebie i mieszkanie puki mały śpi.Wpadnę później buziaki :**