Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe,ja tez juz mam mniejszy brzuch i tez dzieki m.in.kiwi :-)A moj brzuszek tak jak pisalam lekko widoczny ale.... nie tak widoczny jak 3 dni temu, az w szoku bylam,ze w tym tygodniu mozna miec taki brzuch, a okazalo sie ,ze to wina.... zaparc,do ktorych zawsze mialam sklonnosci,a w ciazy to juz w ogole masakra.
A i musze polecic kiwi. Na mnie podzialaly!choc nie spodziewalam sie takiego rezultatu bo na mnie prawie nic nie dziala![]()
ja stosuje lutke dopochwowo,ale nic sie nie dzieje.Czy spotkałyście się z taki uczuciem lub coś Was niepokoiło po zażywaniu Luteiny????????????????
a co z twoim mezem?byl z toba?? tesc i szwagier nie pytali czemu sama?no i jak dalej planujesz przyszlosc????byłam wczoraj u teściów (urodziny teścia...) i oboje + brat mojego m
od razu wiedzieli, że jestem w ciąży! Pytałam skąd? Brzucha nie widać, bo ja schudłam 6 kilo odkąd zaszłam w ciążę. A oni mówią, że taka ładna jestemi jakaś inna...
no nic, niech im będzie ;-)
bardzo się ucieszyli i mi się tak miło zrobiło,
ale krótko trwała moja radość, bo po chwili się dowiedziałam, że siostra m
(swoją drogą straszna aparatka i czarna owca rodziny, która musi być zawsze w centrum uwagi)
też jest w ciąży i na kiedy ma termin?? no oczywiście na marzec 2011
i mi się smutno zrobiło :-(
tak strasznie mi przykro,przeczytalam dopiero teraz,ale humor mi sie od razu popsul...wiem,jak sie czujesz...to najgorsze,co moze spotkac kobiete,przytulam cie bardzo mocno.jesli bedziesz potrzebowala pogadac,to wal jak w dym.poza tym,jesli czujesz sie zagubiona i potrzebujesz wsparcia,jest tu na bb watek po poronieniu,warto tam sie odezwac,dziewczyny napewno ci pomoga.hej juz po USG i nie jestem w ciazystracilam swoje malenstwo 3mam kciuki za wasze fasolki odezwe sie za jakis czas do was
witam :-)Jestem nowa i postanowilam sie przywitac
Robilam usg i z niego wynika, ze jestem juz w 11 tygz okresu wychodzi, ze w 13, ale ze mam PCO wiec i okres byl nieregularny
![]()
zadnego plamienia nie mozna ignorowac!bylas juz u lekarza??? trzymam mocno kciuki!!!!!Przykro mi czytac o Sabrince
U mnie niestety tez nie za wesolo, wczoraj pojawily mi sie plamienia - kawa z mlekiem. zaraz niewytrzymam i pobiegne do lekarza. niemoge odpedzic od siebie mysli ze znowu poronie- przeciez tym razem widzialam bijace serduszko...
najlepsze zyczonka urodzinowe dla syncia!!!!!!no i mój duży syncio ma dzisiaj urodzinki, wszystko dobrze, tylko prezentu brak echhh co to mu kupić
HAAHAHAHAHAhaha, to tez powiembo juz mnie kusi, a maly cos podejrzewa, bo raz na komentarz meza, ze mam duzy brzuszek, to sie zapytal tak bardzo intensywnie wpatrujac sie we mnie: DLACZEGO MASZ DUZY BRZUSZEK?
poza tym on jest tak obcykany przez te wszystkie ksiazki, ze wczesniej mnie sie pytal czy ja mam dzidziusia w brzuszku we wodziei ze dzidziusie wychodza przez siusiolinke, bo siusiolinka sie moze zrobic taka bardzo duza
Marta, moj proponowal dla siostrzyczki imie KLOCEK![]()

Kontaktowalam sie z lekarzem telefonicznie, mam lezec , zwiekszyc dawke duphastonu i brac nospe. Powiedziasla mi ze jak przyjde do niej to powie mi to samo tylko w zywe oczy...hmm moze ma racje, moze poki nie ma krwi( odpukac) to trzeba wypoczywac i liczyc ze wszystko bedzie dobrze. Liczylam na to ze jednak mnie przyjmie- i moze podejzy na USG czy wszystko jest ok...zazdroszcze wszystkim z was co chociaz jedna pocieche juz maja..moze wtedy oczekiwanie jest inne- bardziej spokojne
Poziomko- Bromergon to tani lek na zbicie prolaktyny- warto sprobowac przez chocby 1 cykl. Mi niestety po bromergonie nie chcialo sie zyc. Rano mdlalam i ogolnie bylo mi sprasznie niedobrze. W zastepstwie mozna brac norpolak( chyba dobrze napisalam) albo dostinex ( ale sa juz drozsze) Zobacz co ci wyjdzie w badaniach moze castagnus wyystarczy

Kalendarz ciąży tydzień po tygodniu, Mamazone.TV - strona 4 - www.mamazone.pl