Milutek23
BLIŹNIAKI- szczescia dwa
Hej mam namiary... u miejscowości ZAOSTROG ... płaciłam jakos 15 euro zza osobe ... to jest apartament jakies 100 metrów od plaży... to jest ok.35 km za MAKARSKĄ ....
a masz jakas nazwe tego apartamentu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej mam namiary... u miejscowości ZAOSTROG ... płaciłam jakos 15 euro zza osobe ... to jest apartament jakies 100 metrów od plaży... to jest ok.35 km za MAKARSKĄ ....
Ja to na pewno bliżej terminu porodu będę wyglądać gorzej niż hipopotam![]()
gosh... jak przerosnę wszystkie hipopotamy w gdańskim zoo to na dwór nie będę wychodzić
tylko na balkonie bujać dzidzię 
Hipopotam jest dla mnie zarezerwowanyJa to na pewno bliżej terminu porodu będę wyglądać gorzej niż hipopotam![]()
Hipopotam jest dla mnie zarezerwowanydla nas trzech
hihihihi
a masz jakas nazwe tego apartamentu?![]()
Katjusza jejkuuuu to faktycznie przekichaneee :/ ale dam radeee , troszke zle sie czuje po tych tabletkach duphaston , mdli mnie i spiąca żem jestale dzis czuje ze troszku pomagają bo
do wczoraj mnie strasznie brzuch bolał normalnie jakby mnie tam rozrywali i ciągnie coś do dołu , wiem ze nie ma zartów , wiec bede uważacKatjusza miałas takie same objawy ??