reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcóweczki 2011

ruda właśnie wyżłopałam szklankę zimnej coli, och co za chwilowa ulga w taki skwar

hehe, teraz akurat ochoty nie mam, ale w poprzedniej ciazy gdybym przeczytala takie zdanie to bym chyba..... :angry:;-)tym bardziej,ze bylam swiecie przekonana ze cola zabroniona calkowice;)
a moze tak przed wyjsciem 3 lyczki na mdlosci?:confused:

zjadlabym pomidorow ze smietana , najwyzej potem musialabym do kibelka....
tylko pomidorow nie mam, a do auta z dzieckiem i mdlosciami jakos nie mam ochoty wsiadac.... ale chlebek tez sie konczy wiec chyba niedlugo bedziemy musieli sie zebrac do sklepu.

Ostatnia edycja:
reklama
Wlasnie jak weszłam do lekarza i powiedziałam ze ostatnią miesiacze mialam 10tego czerwca, gin sobie przeliczył i powiedział ze jak cos to bedzie 3ci ok 4tego tyg, i ze moze jej nie byc widac, a jak zrobił USG to chyba był w szoku bo stwierdził ze jest duża fasolka i moze być duży płód lub mnoga ciąża hehe festtt :szok:;-)

ale tu cisza sie zrobila ;)

kurcze ,czy tylko mi tak zimno w ciazy? Jeszcze zanim zrobilam test zakladalam na siebie cos dodatkowego, maz np. w koszulce z krotkim,a ja siedzac w domu zakladam na siebie dodatkowo bluze i najchetniej kocem bym sie przykryla.
Bartek boso po domu jak zawsze,a ja skarpetki i kapcie :szok: i mi malo :-D

Marcepanek najlepiej idź na badanie beta hcg z krwi to najbardziej wiarygodny i miarodajny wynik mojej kumpeli ani jeden test nie wyszedł a była w ciazy wiec głowa do góry i na badanko. DorisB bardzo dziękuje za pocieszenie i podtrzymanie na duchu tez mysle że bedzie dobrze ale juz nie moge sie doczekac wizyty 23 by zobaczyc fasolke. A ja jestem juz po pierwszych nudnościach w poprzedniej ciązy nie wymiotowałam a teraz prosze i to tak szybko.Zrobiłyscie mi smaka na pomodory ide jesc!!Pozdrawiam

ale naprodukowalyscie nie mam dzisiaj weny do pisania:(

ktoras pisala o zimnie w ciazy mi tez tak bylo trwalo to ze 2tyg na wieczor dostawalam temperatury i siedzialam pod kaldra i kocem i dalej sie telepalam teraz jest mi az za bardzo goraco i nie moge wytrzymac nawet chwili na dworze

Potwierdzam, że też za którymś razem miałam dreszcze i ubrana byłam w polar m, więc to chyba normalne. hormony szaleją
i co ruda pomidory dobre?:-) a mi się znowu chce.. ryby?!:szok: tylko dzisiaj będę ją jadła z klipsem na nosie żeby nie czuć;-)
fusia witam
ona gratuluję takiej fessssst ciążyyy hihihi super

a u nas w domku siedzieć się nie dało, zapakowałam młodego i pojechałam do klimatyzowanej galerii, dziewczyny co za ulga na 2 godziny i przy okazji kupiłam synkowi 2 pary spodenek.

reklama
Do góry