reklama

Marcóweczki 2011

hejo laski

ja dzis sprzatam bo to jedyny dzien kiedy mam wolne!!!!!!!!!

ja wpadam z taką propozycją nie koniecznie musicie sie ze mna zgodzic a mianowicie:)

zauwazyłam ze pojawia sie duzo bezsensownych tematów tak naprawde mówiacych o jednym tylko inaczej sformułowanych podam wam przykłady:-)
- co na mdłosci
-czego nam jesc nie wolno
-100 pytań do
nie mozna wziasc tego w jeden temat np: 100 pytan do i zamieszczec tam informacie na temat tego co w ciazy wskazane a co nie........
-nastepne-
nasze starszaczki- nik tak nie pisze na tym watku tylko jesli ktos chce napisac o swojej dziecinie to pisze na ogolnym....
zakupy marcówek i wyprawka- tez mozna pisac o ty na jednym watku
- tak samo jakas nowa dziewczyna otworzyła nowy temat po to aby tylko by zadac pytanie mowa tu o buziaczek1
bo robi sie laski bałagan

i nie wszytskie napewno znajdziemy czas aby klikac po wszystkich tematach a jeszcze kilka sie ich pojawi........to taka moja sugestia
zrobicie jak bedziecie chciały

pozdrawiam i spokojnej niedzieli

reklama
Witajcie:-).
Zgadam się z Pinką odnośnie zakładania nowych tematów:tak:. Jestem moderatorem na Lublinie i też powielały się tematy, typu - jaki gin, pediatra, neurolog, ortopeda - połączyłam wszystkie w jeden :-p:tak:- Lubelscy lekarze specjaliści - tematy połączone:-) i od razu przejrzyście się zrobiło:sorry2:. Każdy temat zajmuje jakąś cząstkę serwera głównego a "zaśmiecanie" forum spowalnia jego pracę:sorry2::tak:. No tyle spraw organizacyjnych ode mnie:-).
Jak samopoczucie u Was? U mnie z rana znowu skwar, pogrzmiało, popadało 5 minut i na razie fajny chłodek ale coś jeszcze wisi w powietrzu. Dolegliwości brak.
Miłego dnia a wyjeżdżam jutro popołudniu:tak::-).

Jedzenie które może pogorszyć objawy:

Czekolada – rozluźnia dolny zwieracz przełyku na granicy z żołądkiem.
Kawa i alkohol – zwiększają wydzielanie kwasu.
Cebula – rozluźnia zwieracz przełyku.
Tłuste jedzenie – zwiększa wydzielanie kwasu.
Napoje gazowane – bąbelki i zawarty w nich gaz dodatkowo rozdymają żołądek.
Soki cytrusowe i pomidorowy – są kwaśne i zwiększają kwaśność treści żołądkowej.

Tego nie oczywiscie.
Domowy sposob to mleko, ale z doswiadczenia wiem, ze pozniej bedzie tylko gorzej. Podobnie z mieta. Mi chyba migdaly pomagaly.

Dziewczyny wyprowadziłam się na wieś i kiosku nie mam pod ręką:-)
Ta zgaga może być spowodowana ciążą:-) a nie dieta bo wszystkich powyższych nie jadam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry