Witam dziewczyny

wróciłam właśnie od gina, zapisała mi Heviran na opryszczkę.
co do moich naciągniętych mięśni, wreszcie troszkę odpuściły i jakoś przespałam noc, dziś jest już dużo lepiej.
mierzyłyśmy u ginki ciśnienie 5 razy i nie chciało pokazać, jak wreszcie zaskoczyło, to pokazało 78/45

toż trup ma więcej. Kazała mi mierzyć codziennie w domu i zapisywać ehh
najlepsze, że dzwonię do M i mu mówię o tym ciśnieniu, a on: "A to dobrze?"

mężczyźni
malinaa, super tapetka, lubie takie odważne wzory, dmuchawiec też był śliczny, ale wybrnęliście genialnie
Bosonóżka, bądź dobrej myśli, zdrówko będzie, musi być!

Też mam dokładnie ten sam problem z biustem, więc wiem jak to jest. Jak się da, to faktycznie przeszyj guziki. I biorę grzecznie magnez, a skurcze w ciąży niestety się zdarzają częściej
katjusza, masz dowciapną rodzinę

zawsze coś napiszesz, że monitor opluję.
Cat, trzymam kciuki za dobre wyniki Pappa, bądź dobrej myśli.
patik, podkręciłaś mnie tą kąpielą, niegrzeczna ciężarówka, ja mam braki, a ty mi apetyt robisz, już wolę jak gadacie o jedzeniu

no to teraz czekam na lubego, żeby go "wykąpać", oj trochę się naczekam.
Ewi, hardcorowi ci twoi dziadkowie, ale starym ludziom nie wytłumaczysz, a widzę po mojej babci, że to stare pokolenie ze wsi to się lepiej trzyma niż ich dzieci żyjące w mieście. Moja babcia to minuty nie usiedzi, ciągle coś sprząta, pieli, gotuje, ja nie wiem skąd ona ma tyle energii i chęci.

Tylko ty biedulko, uważaj na siebie, jedź ostrożnie i się już nie denerwuj, choć wiem, że łatwo się mówi