Justysia1a
Fanka BB :)
Kurcze;( Męczę się ze skanerem i nie moge go urochomic
A chciała bym Wam pokazać zdjęcie z usg maleństwa;(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A najlepsze, że ja do niej mówię jak do dziewczynki, a tatuś jak do chłopczyka, kiedy rozmawia z brzuszkiem
Powiedziałam mojemu M, że chcę go obejrzeć w wersji damskiej i musi być dziewuszka 

pomaga. I koniecznie skonsultuj się z lekarzem, jeśli tak cię to męczy biedactwo :-(
a pisało na nim, że polecany przez Instytut matki i dziecka.

a miałam w planach wyjście do miasta i zobaczymy co to z tego będzie....echh....

;-)
a co do lekarza to faktycznie jakoś dziwnie postępuję...a jesteś pewna ,że nie mierzył ani nic? Może Ci po prostu tego nie mówił?...ja bym tego tak nie zostawiła-pogadaj z ginkiem następnym razem....hmm...
...ja zdałam za 4 razem :-)

;-)
jesteście bez litości dla mnie i moich kubków smakowych
a w pracy to np galaretki się nie da zrobić:-( już nie mówiąc o innych pysznościach...
:-) kurde do prądu go podłącze jak nic...koniec dobroci...!!
..noooo ciężarnej to bym się bała odmówić...
:-)Ano właśnie się na chwilkę relaksuję;-)Martucha wrzuć na luz, bo się potem będziesz źle czuła, mam nadzieję, że znajdujesz czas na relaksik :*
Futrzak ja robiłam RAZ gołąbki, ale kapusta mi się rozwalała i w końcu wszystkie powiązałam nitkamigorzej było przy jedzeniu hahahaha
![]()
:-):-).
ale ktoś ;-)
będzie miał ciepłooo
.
- postrasz myszami.