reklama

Marcóweczki 2011

Dzień dobry wszystkim!
Maruda
... ja właśnie będę miała USG połówkowe w Rudzie ;) co do ceny to jeszcze nie wiem :/
A dziś ciężki dzień przyszłej panny młodej
... wizyta u kosmetyczki i do fryzjera - próbny makijaż + fryzurka ... oj oj.
To gdybyś mogła podaj mi na priva jakiś numer i adres kliniki – jak mi się nie uda w Chorzowie to spróbuję tam :-)
A przygotowań przedślubnych zazdroszczę – choc nie koniecznie tego stresu.. Mi się wszyscy dziwili – bo poszłam na żywca – bez żadnych próbnych fryzur ;-) ale i tak było pięknie. Moja koleżanka próbną fryzurę zrobiła sobie dopiero na trzaskanie.. żeby cały dzień pochodzic w niej i zobaczyc czy za szybko się nie zepsuje!! Ale to naprawdę fajny czas – to wychodzenie za mąż – mówi panna młoda z kwietnia ;-) tego roku!!

reklama
hej :)

aneta czekam na relacje z wizyty u lekarza, bo u mnie tak jak u ciebie, druga ciaza a ja jeszcze ruchow nie czuje.... mam nadzieje,ze po prostu nasze malenstwa tak sie ulozyly,ze kopia w druga strone ;) albo takie 'nieczule' jestesmy :tak::-)

cliford a gdzie jest clifordzik?? :-D

migotka witaj :tak:

maruda u mnie tez bez 'probnych' malowalam sie sama, jakos do siebie mam najwieksze zaufanie ;) wiem co lubie a co nie, uzywalam sprawdzonych kosmetykow,wiec probny byl zbedny ;)
a fryzury specjalnej nie robilam,mialam kapelusz wiec pod nim proste wlosy, moglam jeszcze zakrecic ,ale srednio mi sie podobaja takie specjalnie krecone/lokowane wlosy wiec wolalam zrobic tak,zebym czula sie dobrze :)

Ostatnia edycja:
takie mam pytanie osobiste do was :-p
Pogłębił wam się cellulit? Bo przeczytałam artykuł na ten temat i teraz stoję przed lustrem i się zastanawiam, bo mam wrażenie, ze rzeczywiście coś tam bardziej widać.:baffled:
No i w ciąży nie powinno się używać żadnych preparatów na tę przypadłość.

Na moim balsamie na rozstępy jest napisane, żeby stosować go również na pupie i udach, no i jest ujędrniający, ale o cellulicie nic nie piszą oczywiście. Do tej pory go nakładałam tylko na rosnące części mojego ciała, czyli piersi i brzuch. Może powinnam używać też na cellulit na tyłku?:confused:

Koncia- mi się znacznie powiększył cellulit na udach i pośladkach:-(. I tez smaruje się balsamem tak jak Ty: brzuch i piersi. W tych balsamach wyszczuplających jest coś czego nie wolno nam stosować- chodzi o jakis składnik i nie wolno nam ich stosować bo sa rozgrzewające. Ale jak byłam w szpitalu to mi polecono balsamy z Prefekty z tej serii wyszczuplajacej bo one nie maja tych składników co pozostałe i nie sa rozgrzewające tylko chłodzące!!!!:tak::tak:
Stosowałam je miesiąc przed planowanymi wakacjami- systematycznie i były rewelacyjne:-). Na piersi i brzuch stosuje specjalny dla przyszłych mam!!!!! W pozostałych miejsca obecnie sie nie smaruje tą Perfekta bo utrzymuje sie mi jeszcze efekt po ostatnich zabiegach:)

Ostatnia edycja:
koncia właśnie wczoraj zauwarzyłam że pojawiło mi sie to dziadostwo na łydkach i właśnie pogłebił sie na udach no masakra załamka totalna i jak po ciąży wrócić do normalnego wyglądu chyba sie nie da jak sie tak mocno pogłebi?
dzisiaj nocka pełna wrażeń z kotem miałczącym na parapecie na czele juz jej nie było kilka dni i znowu przyszła kazałam emowi ją zamknąć w garażu i miałam nosa właśnie sie koci ciekawa jestem ile znowu ma tego przybytku ostatnio było6 ale mimo wszystko nie jestem zła bo jak ostatnio przygarnelismy to stwierdziłam że to znak te maluchy i sie udało w nastepnym cyklu wiec niech i teraz zostana później pójde zajrzec do niej bo schowała sie w kartonie

Scarletka, haha, nie ma co - twój synuś jasno i wyraźnie potrafi wyrażać swoje myśli :-D

aneta9981, trzymam kciuki za wizytę!

Milutku, bezpośrednio z ZUSu zasiłek chorobowy dostają tylko pracownicy małych firm (zatrudniających do 20 pracowników), więc tobie chyba cały czas firma będzie płacić

koncia, ja też mam wrażenie, że cellulit jakby większy.. Ale mi to chyba w ogole tyłek zamiast brzucha rośnie :crazy:

koncia właśnie wczoraj zauwarzyłam że pojawiło mi sie to dziadostwo na łydkach i właśnie pogłebił sie na udach no masakra załamka totalna i jak po ciąży wrócić do normalnego wyglądu chyba sie nie da jak sie tak mocno pogłebi?
dzisiaj nocka pełna wrażeń z kotem miałczącym na parapecie na czele juz jej nie było kilka dni i znowu przyszła kazałam emowi ją zamknąć w garażu i miałam nosa właśnie sie koci ciekawa jestem ile znowu ma tego przybytku ostatnio było6 ale mimo wszystko nie jestem zła bo jak ostatnio przygarnelismy to stwierdziłam że to znak te maluchy i sie udało w nastepnym cyklu wiec niech i teraz zostana później pójde zajrzec do niej bo schowała sie w kartonie
Kurcze- jakbyś mieszkała bliżej to wzięłabym później jednego kociaka dla mojej siostrzenicy! Obiecaliśmy jej że jak zabierzemy od mojej mamy nasze psiaki to bedzie miała kotka. Bo poprzednia umarła ze starości a i moje psy nie lubiły obcych kotów wiec nie ryzykowaliśmy nowego!:-):-)

Pabela- tak tak- czytałam o tym- tylko że sama moja główna kiero o tym nie wiedziala i coś mi pinkoliła miesiąc temu ze ZUS mi będzie płacić- choc zapłaciła ostatnio firma więc stwierdziłam ze po byku moja kiero jest w temacie. Co do wypłaty to się boje bo miałam L4 do 9.09 czyli nowe było od 10.09 ale wystawione 9.09 a potem sie okazało ze osoba która mi wozi L4do pracy miała 3 dni wolne i nic mi o tym nie powiedziała i boje się że spóźniła sie z oddaniem L4- bo zrobiła to dopiero 17!!!!!!!!!!!!!! Teraz czekam jak na szpilkach na przelew!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
milutek w paczke Ci go wsadze i wyśle :) musze podpytac ema bo on na poczie pracuje kury i gołebie wysyłają to chyba kota też można :)
Juz mnie nosi żeby iśc tam zajrzeć ale pewnie i tak nic nie zobacze bo ona wysoko weszła a ja kurdupel jestem a na taborety za bardzo nie chce wchodzić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry