reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam kochane dziewczynki!!!!

Wpadam na chwilę,na weselu było super!!!,ale teraz mam pełno prania ,prasowania,sprzątania......jak się uwinę to będę zaglądać częściej.

Kasienka77 ja biore tylko kwas foliowy i wcinam mnóstwo owoców i warzyw.

Ostatnia edycja:
Kochane a co myslicie o ciastach z alkoholem. Mam ochotę zrobić ciasto czekoladowe z wisniami z alkoholem, nadmieniam ze ani nie pale ani nie piję ani nie piję kawy a do ciasta z alkoholową wisienką mnie ciągnie:-D Czy myslicie że rzucić te pomysły i zrobić jednak bez alkoholu, czy nie zaszkodzi?

Kasienka77- mi lekarz kazał brać kwas foliowy, jak pytałam o witaminy to powiedział że póki co mamy lato i witaminy wchłaniamy praktycznie na każdym kroku :-) ale zapomniałam spytać o wapń, wiem ze bardzo wazna w ciąży jest podaż wapnia a z tym jedzieniem jogurtów, serków i piciem mleka mi nie wychodzi. Czy wam cos lekarz mówił na ten temat? Dajcie znać:tak:

Dzieńdobry wszystkim;)

Mi kazała gin brać tylko kwas foliowy a z resztą zaczekać na razie i podkreślała, żebym wcinała warzywa i owoce (szczególnie pomidorki i cukinie).

Hej KOCHANE!! Wkonczu przeczytałammmmmm zaległosci, nie było mnie raptem 2 dni , a ileeee stron musiałam nadrobic , chyba ponad 30 min czytalam :szok: hehe, szalejecieeee kochane!!

Witam nowe marcóweczki, dużo Wasss, co bardzo cieszy :)

A jesli mam troszke dołaczyc do zaległych tematow, to jesli chodzi o ból brzucha to ja dziewczynki codziennie go mam, wiec jesli mam mocny to mam brac 3 x po 2 tabletki dziennie BUSCOPAN (coś jak Nospa) lekarz mi zalecił bo podobno szybko postępuje płod i stąd ten mocny ból, ale wszystko jest ok. A jak sie troszke przemęcze w dzien to na wieczór dopiero boliii, ale bedzie dobrze :tak:

Scarletka : Twoje posty są megaaa, jak je czytam odrazu mam usmiech na twarzy, jesteś na pewno kochaną i zwariowaną mamą :) ;) Cytuje: Zewsząd mnie bombardują tak ohydne zapachy haha :-D

madlen88 : Ja nie pracuje , jestem fryzjerką więc ciężka sprawa... juz nie jedna kolezanka poroniła :-( chociaz to nie jest powiedziane, ale nie chce ryzykować i to jest przede wszystkim ciężka praca , wiec tak jak mi lekarz powiedział ...mamy teraz cudowny przywilej ze mozemy korzystac z 9 miesiecy wolnego i jak ktoś ma szkodliwe warunki pracy to warto korzystac... nie mowie ze jest mi lekko , bo kocham fryzjerstwo!! ale teraz najwazniejsza jest dzidzia :happy:

PINKA : czytam i czytam do jakos do 70siątej strony patrze... :szok: Nie ma PINKI ... ale patrze dalej.... JEST :tak::-) Juz sie nastraszyłammm ;)

I jeszcze jedno dziewczynki mam taką małą propozycje .... moze wejdzcie czasem na ten LiNK Ciąża - Czat - Platforma nowych znajomości -WP.PL to jest CZAT i mozemy poklikać na bierząco ;):) Jak bedziecie zainteresowane to ja tam na Was czekam... BUZIAKI :*:*

Ostatnia edycja:
O rany, dziewczyny, jak tak patrzę że wy po północy jeszcze bazgrolicie, to jestem w szoku. Ja o 21, 22 max, chodzę spać. Nie daję rady dłużej. Za to budzę się każdej nocy.
Pozdrawiam nowe dziewczyny :*

dzień dobry dziewczyny :-D jeszcze nie czytałam wstecz ale już się witam:-) ja z kolei biorę taki kwas foliowy z jakimiś dodatkami witaminowo-mineralnymi ... lekarz powiedział że spoko... ale dziś się wywiem czy coś jeszcze brać :-D

reklama
Czesc dziewczyny.
Jestem tu nowa na forum postanowilam sie gdzies zarejestrowac bo ciagle sie denerwuje czy wszystko jest w porzadku.
Mieszkam na obczyznie i w sumie nie mam nikogo do pogadania.To moja pierwsza ciaza bardzo upragniona.Dlatego tak sie martwie. Wy tez macie takie watpliwosci czy wszystko sie uda?

myślę że takie wątpliwości to normalne:-) ale my tu staramy się eliminować złe myśli :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry