reklama

Marcóweczki 2011

reklama
ona dziękuję za komplementy:-) a zwariowaną mamą jestem hihihihi;-)

co do witamin, to biorę kwas foliowy juz od roku i od kilku miesięcy Feminatal N

Właśnie wstałam, piję kawę, dochodzę do siebie, bo to nie znaczy, że się obudziłam i patrzę co mnie ominęło:-)

kasienka lekarze witaminy dla kobiet w ciazy zazwyczaj zalecaja od drugiego trymestru.
Mi powiedzial zeby juz brac. A to moze dlatego,ze taka chuda jestem (bo te moje 49 to przy 171 cm wzrostu ;-)). Dobrze ze napisalas o witaminkach, bo wczoraj zapomnialam.
Najgorsze ze dobrze jest popic szklanka wody, a ja przy mdlosciach to wody nie tkne.....

No i kwas foliowy biore.

w tamtej ciąży całą ciążę brałam tylko kwas foliowy, bo robiłam badania i wszystko było ok, ginek stwierdził, że nie ma potrzeby się faszerować

mój mówił, że po witaminach się tylko olbrzymie dzieci rodzą, więc nie brałam, ale teraz osłabiona byłam i biorę witaminki, jak skończę opakowanie to zapytam gina co i jak, jak powie, że mam nie brać to nie będę
poziomki jak samopoczucie kochana?

Witam z herbatką z cytrynką. Jak dziś Wasze samopoczucie? W stolicy upał niesamowity i młode zrezygnowali z wyprawy na Okęcie:baffled::nerd:. U mnie na razie bezobjawowo:tak:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry