malinaa
Fanka BB :)
A ja znam przypadek, gdzie ze szpitalem można jednak wygrać 
W rodzinie mojego eM była historia, gdzie ciocia przy narodzinach córki została czymś zakażona w szpitalu i umarła po około pół roku, nie wiadomo tak naprawdę co się stało, ale wujek postanowił walczyć ze szpitalem, w którym robiono cesarkę i wygrał, ale dopiero w tym roku.. a córka ma już 9 lat i od początku wychowują ją rodzice mojego eM, jest dla niego jak mała siostrzyczka..
W rodzinie mojego eM była historia, gdzie ciocia przy narodzinach córki została czymś zakażona w szpitalu i umarła po około pół roku, nie wiadomo tak naprawdę co się stało, ale wujek postanowił walczyć ze szpitalem, w którym robiono cesarkę i wygrał, ale dopiero w tym roku.. a córka ma już 9 lat i od początku wychowują ją rodzice mojego eM, jest dla niego jak mała siostrzyczka..
.Mysle ze jako ze masz tez ciaze blizniacza to jak najbardziej musisz jeszcze bardziej pilnowac swojego ginka.Co do badania 4d to moj lekarz powiedział ze nawet na 2d da sie zauwazyc wszelkie nieprawidłowosci(podejrzewam ze nie kazdy lekarz jest tak wyczulony czy umie ''czytac '' zwykłe usg a i zdarza sie ze na 4d tez czegos nie zauwaza) i wtedy jesli faktycznie cos jest nie tak to mozna zrobic 4d najlepiej u specjalisty ktory tez robi zabiegi prenatalne.