Wpadłam na chwilę, poczytałam i już jestem na bierząco
Bosa super meble. Widać że kobieta ma gust!
Vetka czy Ty aby nie za dużo pracujesz??? A gdzie czas na odpoczynek? Mam nadzieję że to nie tak codziennie! Ja pracowałam po 11h w swojej pracy przed zwolnieniem i ledwo wytrzymywałam do końca. A Ty aż 13, szoooook... Szczerze Cię podziwiam!
Migotka gratuluję synusia! Jak z krwiakami? Mam nadzieję że już znikają albo już ich nie ma!
Harsharani ale maluchy mają pomysły

ale nie gniewaj się na nich, chcieli się tylko z rybeczkami podzielić

to znak że nie są egoistami i się podzieliły

a czy rybki przeżyły ten niecodzienny poczęstunek?
Milutek teściowa nie dobra? Oby szybko mineła impreza i oby było dużo pysznego jedzonka hehe
Ruda ja tu ciągle marudzę i dziewczyny na mnie jeszcze nie krzyczą

dzisiaj na końcu też trochę pomarudzę
Futrzaczku wszystkiego najlepszego z okazji imieninek i rocznicy!!!
Lokata i Cornelka dzisiaj wasz wielki dzień więc wszystkiego naj, naj, naj... na Nowej Drodze Życia!!!
Ja dzisiaj zostałam przeciągnięta przez męża od 10 do 18 po sklepach żeby kupić pościel 200/220 i skończyło się na tym że właśnie zamówiłam ją przez neta. I kupiłam stolnicę bo niby mam się zmusić do robienia ciast, kopytek i pierogów hahaha też przez neta! Pozatym w żadnym sklepie w żadnym centrum w Lublinie mój M nie znalazł dla siebie spodni bo niby marny wybór. Masakra! W nagrodę za wytrzymałość na koniec raczyłam się lodami truskawkowymi z bitą śmietaną od Grycana

mniam... A jutro mój tato wraca z długiego kontraktu i jedziemy na imprezkę powitalną