reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Oleniolek, Incepcja to super film! Zadbaj tylko, żebyś była wypoczęta, bo trzeba się na nim naprawdę skupić :-)

Ruda, ja też nie przepadam za spotkaniami z niektórymi członkami rodziny M. Marudź śmiało, tyle Twojego ;-)

Wpadam tylko powiedziec czesc, zyczyc fajnego weekendu..i naskarzyc na Olafa i Maddie, ktorzy to nakarmili nasza zlota rybke platkami czekoladowymi, po czym dodali jeszcze soku pomaranczowego poniewaz woda byla brudna i chcieli ja wyczyscic....

Znalazlam chyba plaszcz dla siebie, nie jest drogi-troszke ponad 30 funtow i w moim kolorze...A zaraz wychodze na zakupy dla Olafa. Musze mu kupic jakies buty jesienne i do tego najlepiej jakas kurteczke, ale ja jestem chora jesli musze cokolwiek kupic, bo nienawidze zakupow... Najlepiej to bym sobie pojechala do Birmingham,ale nie chce mi sie siedziec w metrze 40 minut i pozniej przez tlum ludzi sie przedzierac. I nie moge zniesc duzych miast....

haha...Mam dzien pod tytulem 'NIENAWIDZE!'... Ale widze, ze i Olen, i Ruda tez tak maja wiec spoko ;)

O... I jeszcze slonce sie schowalo, pranie na dworze, drugie sie pierze... a czuje,ze zaraz lunie z nieba. Wkurwić się mozna z taka pogoda. jej tez nienawidze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lokata - niegasnącej płomiennej miłości i wielgachnego szczęścia dla Was :* lokata.jpg

Ojj laseczki co to za humorki?? Przypomnijcie sobie, co za cudo nosicie pod serduszkiem i proszę o wielki uśmiech :D

A ja dzisiaj miałam łóżeczko tylko dla siebie, no i Juleczki, wyspałyśmy się bosko, bo Fredzik dopiero około 9ej zaczął się domagać spacerku, potem śniadanko, trochę tv i gazet, wysprzątałam mieszkanko, nawet łazienka i balkon lśnią, ale wystarczy, teraz czas na leniuchowanie, no może trochę potłumaczę, a wieczorem do mamy :) i potem kolejna samotna noc.. Wolę ciasne wyrko z mężem niż taką pustkę i ciszę ;) Nawet Fredzik nie mógł sobie miejsca znaleźć, nawet pod drzwiami leżał tak tęskni za panem.. Byle do jutra!!
Zauważyłam, że jestem właściwie ciągle głodna ;) Zjem jedno, to mam ochotę na coś innego i tak na okrągło bym mogła ;) A kiloski się zbierają.. Obnażyłam swoje krągłości na brzuszkowym wątku i aż strach pomyśleć ile mi przybyło w ciągu 3 tygodni, ale co tam.. Najważniejsze, że Julce u mamy dobrze i że fika sobie wesoło :D

Najlepszego dla Futerka i Lokaty!!!!
Ja tylko na chwilę wpadłam, poczytałam, a teraz krótka drzemka, bo niedługo do rodziców jadę.
Przyjechała moja blixiaczke ze szwagrem. On jutro juz wraca do siebie, a ona zostaje tu do porodu, a własciwie to do chrzcin córeczki :)
Wczoraj też moja koleżanka się rozpakowała dośc niespodziewanie dla wszystkich (termin miał byc dopiero na 11 listopada). Pewnie w tygodniu podjedziemy poznać jej synka :)

Gorace pozdrowienia dla wszystkich Marcóweczek w ten zimni i deszczowy dzień.

:tak::tak:witam

futrzakowa i Lokata wszystkiego co najlepsze dla was:-):tak:

ja własnie zjadłam pomidorowa i teraz zagryzam czekoladą Nussbeisser:-D uwielbiam te orzechy w niej...................

i zaraz musze zabrac sie za pakowanie do konca i porzadki:eek::eek::eek:

uadanego weekendu laseczki i zo zobaczenia za tydzien paaaaaaa

reklama
Dziewczyny dziękuję za wsparcie i tak miłe przyjęcie na forum :-) . Obawiam się porodu bo to pierwszy raz , a jak wiadomo pierwszy zawsze jest najgorszy bo jeszcze nie zdajemy sobie sprawy co nas czeka. pozdrawiam wszystkie marcóweczki i życzę miłego weekendu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry