Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja nie czuje serducha jak to mozliwe? nasz szymonek jest dopiero w 19 tyg wiec moze to powod ale zobaczymy moze jeszcze tego doswiadczymy... na pewno to nic groznego przeczekaj duzo odpoczywaj i nie przesilaj sie na pefno przejdzie!
przepraszam, moge sie wtracic? cos w tych zachciankach jest bo ja mam straaaaaaaaaaaaaaaszzzzzzzzzzzzna ochote na lazanki z kapusta i grzybami oj ale tyle z tym robotydobrze ze mam meza kucharza to go zagonie
nio ONA wiem te pacany to na serio czasami potrafia naciskac na tego dzidziusia za mocno tez mi sie to nie podoba dont worry na pewno nic sie nie stalo!![]()

Witam chciałabym zgłosić się do grona Marcowek 2011 termin mam na 31 marca![]()
oj lazanki!!!!!!!!!!!!!!!!!! musze czekac do czwartku to mi zrobi;-) ja czuje takie rozpychanie w srodku takie delikatne ale wyczuwalne ale to nie regularne wiec to raczej nie bicie serduszka-ale i tak jestesmy w niebie z radosci ze to czujemy! przynajmniej wiem ze tam siedzi i jest mu dobrze z moimi zachciankami:-)