reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Bosa dobrze że Ci nie kazali przełożyć porodu na później. Paranoja jakaś. Ciekawe jak to jest ze szkołą przy moim szpitalu?!?

mogli jeszcze zaproponować Ci, żebyś przyszła na zajęcia po porodzie... nauczyłabyś się oddychać... podczas karmienia... siedząc na piłce... :-)

Małż wrócił. Spisał się na medal. Jest kontuzjowany. Ma igłę z kaktusa w palcu.
;-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry Wszystkim :-)
Dopiero teraz ale jednak ... M poszedł na nocny dyżurek więc jest czas na BB :tak:

Dziś zaczął się 6m-c ciąży i jaka niespodzianka z rana ... plama na piżamce w okolicy sutka a na samym sutku kropelki ... wygląda na to że to siara.
Też macie?

hej Dziewczynki!

Wpadam się tylko przywitać bo u mnie szalone dni, dziś poza domem cały dzień a jutro jadę na konferencję (Krakowianki - pomyślę o Was ciepło:-)). Mam nadzieję, że Dzidziorek wytrzyma to wszystko dzielnie i brzuch nie będzie bolał:no:
Końcem tygodnia po pracy mam już wolne to będę na bieżąco:-)

lokata miałam siarę miesiąc temu i mi znikła:blink:

ale mnie zainspirowałyście z tą szkoła rodzenia niby u mnie w mieście nie ma żadnej refundowanej ale jutro ide do ginka to jak nie zapomne to mu sie zapytam jak to wygląda

Bosa ja sie zakochałam w tych Twoich kotach i takie mieciusie sie nie to co te moje brudasy

Harsh rety az mi sie włosy na głowie jeża normalnie bym jej napukała

hej laseczki
wracam umęczona i wściekła, egzamin poszedł mi beznadziejnie, zresztą z kim nie gadałam, to był niezadowolony. Nikt się nie spodziewał tego, co ta babka zrobiła, nie wiem jak można przeprowadzać egzamin w taki sposób, chodziło jej pewnie o to, żeby nikt nie ściągał, a wprowadziła taki stres, że aż mi się słabo zrobiło. Czytała pytanie, nie mieliśmy go pisać, tylko od razu odpowiadać i na każde pytanie jakieś półtorej minuty. Wszystko byłoby super, gdyby to były normalne pojęcia do opisania, ale to było na zasadzie wymienić wszystkie związane z czymś tam zagadnienia i nazwiska osób, które w tym czasie się tym zajmowały. Czyli coś w stylu wkuj na pamięć bibliografię, autorów i daty... I jeszcze sobie przypomnij w minute, bo nie ma czasu. Jak chciałam do czegoś wrócić, to już nawet nie pamiętałam pytania. Porażka kompletna. Czuję się jak jakiś głupek, po egzaminie na spokojnie zaczęłam sobie po kolei wszystko przypominać. Tylko nie wiem po co tyle nad tym ślęczałam i uczyłam się co te pojęcia znaczą? Co to ma być za sprawdzenie wiedzy?:wściekła/y:
Drugie zaliczenie poszło ok...
Idę poczytać o waszych problemach i sukcesach, może zapomnę trochę o własnych...:-(

cześć robale;)
wpadam na forum wykończona, tak to jest jak się uzbierają załatwienia. trzeba pokutować;)
zdecydowaliśmy jednak z emkiem, że nie ma co mordować się ze starym wózkiem tylko fundniemy nowy, bo jednak przy dwójce dzieci potrzebujemy coś lekkiego i zwrotnego. więc od dzisiaj już wielkie poszukiwania;)
jutro załatwień cd, ginek, wymiana opon za miastem, szukanie butów zimowych dla synka..
mam nadzieję, że wkrótce znajdę czas by być z wami na bieżąco. coś mi się obiło o oczy, że Clifordzik tez płacze z tego powodu;)

koncia, ale masz ladny suwaczek :)

Harsharani, ale macie nieciekawa sytuacje.. a dlaczego Twoja tesciowa splaca dlug swojej corki? Sama nie moze?

kotek w domu, az milo :) nie musze sie denerwowac.

Coraz czesciej czuje sie zmeczona. Aby do konca roku, to tylko college mi zostanie.

Ewe1985 ja też jestem z Krakowa i jeśli nie będzie powikłań pod koniec to mam zamiar rodzić w MSWiA, również dlatego że tam przyjmuje mój lekarz. Poza tym słyszałam o nim same dobre opinie.
obre opinie są tez nt. Narutowicza, Siemiradzkiego i wspomnianego Żeromskiego. Natomiast większość dziewczyn zdecydowanie odradza pobyt na Kopernika czy na Ujastku. Od moich koleżanek tez to słyszałam więc nie polecam.
Na forum regionalnym dotyczącym Krakowa znajdziesz dużo postów na temat różnych szpitali :)

reklama
Harash, współczuję takiej sytuacji rodzinnej. Masakra jakaś.

Melduję, że moja koleżanka urodziła zdrową córeczkę!!! Boże jak ja się cieszę, nawet sobie nie wyobrażacie. Kamień z serca normalnie.

Jeszcze miałam trochę poodpisywać, ale już nie pamiętam co.

Do góry