Lokata gratuluje;-) ja przeciekam juz od dwoch tygodni;-)
Koncia to se baba wymysliła,przeciez nawet jesli ktos znał odpowiedz to zanim cos napisał to mogł zapomniec pytania
,musisz sobie powiedziec ze Ty sie ''naumiałas'' i było by dobrze gdyby to inaczej wygladało wiec nie łam sie;-) ,bedzie dobrze:-)
Harsh booooze normalnie brak słow
,a duze te długi maja?moze spłaccie je a oni w zamian niech sie wyniosa gdzie pieprz rosnie;-),wiem ze to nie jest super rozwiazanie ale juz nie wiem co Ci poradzic
Bosa u nas to nawet nie mam co marzyc o darmowej szkole rodzenia i tez doskonale rozumiem Twoje nerwy
Dzis M zaciagnoł nasze autko do mechanika-elektryka, oby dało sie tanio naprawic.Jak na złosc nikt go nie chce kupic a kumpel swoj musi sprzedac do konca roku,zeby tak nam kasa spadła z nieba,jak nie sprzedamy naszego to nie bedzie kasy na nowe....
Chodzi za mna czekolada buuuu...
Koncia to se baba wymysliła,przeciez nawet jesli ktos znał odpowiedz to zanim cos napisał to mogł zapomniec pytania
,musisz sobie powiedziec ze Ty sie ''naumiałas'' i było by dobrze gdyby to inaczej wygladało wiec nie łam sie;-) ,bedzie dobrze:-)Harsh booooze normalnie brak słow
,a duze te długi maja?moze spłaccie je a oni w zamian niech sie wyniosa gdzie pieprz rosnie;-),wiem ze to nie jest super rozwiazanie ale juz nie wiem co Ci poradzic
Bosa u nas to nawet nie mam co marzyc o darmowej szkole rodzenia i tez doskonale rozumiem Twoje nerwy
Dzis M zaciagnoł nasze autko do mechanika-elektryka, oby dało sie tanio naprawic.Jak na złosc nikt go nie chce kupic a kumpel swoj musi sprzedac do konca roku,zeby tak nam kasa spadła z nieba,jak nie sprzedamy naszego to nie bedzie kasy na nowe....
Chodzi za mna czekolada buuuu...
Po tylu trudach szczęście jest 5x większe! Takie 'bardzo chciane' dzieci wg statystyk mają wspaniałe dzieciństwo, a rodzice kochają je najbardziej na świecie, może dlatego czasem dzieją się takie okropne rzeczy. Jak coś przychodzi bez trudu, to się tego nie docenia. Brzmi głupio i wiem, że to straszne, mówić w ten sposób o żywych istotach, ale niestety ludzie często się tak zachowują