reklama
barbara ja jestem z Krakowa, rodziłam synka na Ujastku i tym razem też się zdecyduję tam rodzić. Co kobieta, to opinia, nie ma co uogólniać. Każda kobieta ma inne potrzeby i wymagania. Moje znajome i dziewczyny z rodziny wybierając ten szpital były zadowolone. Ja w sumie z samego porodu nie bardzo, bo skończyło się komplikacjami, ale za to opiekę po porodzie i warunki tam panujące chwalę sobie bardzo. Byłam tam 5 dni więc ten szczegół był dla mnie bardzo ważny
bosa, to się nazywają kociaki! są fantastyczne, sama bym takiego zaadaptowała gdyby mój emek tak bardzo nie znosił kotów:/
bosa, to się nazywają kociaki! są fantastyczne, sama bym takiego zaadaptowała gdyby mój emek tak bardzo nie znosił kotów:/
Dzień dobry deszczowo 
Nadrobiłam zaległości.. Dzisiaj dopiero wtorek, ech ten tydzień się wlecze..
Nie kupiłam butów :/ chociaż byliśmy na zakupach i eM znalazł śliczny kombinezon, taki był z siebie dumny, że pomimo tego, że jesienny wzorek i cena jakaś niezbyt promocyjna 85zł to wzięliśmy
Rozmiar 62cm i wydaje mi się, że będzie akurat na tę porę roku
Zaraz postaram się wkleić fotkę na wyprawkę 
Czas zabrać się za pracę..............
Nadrobiłam zaległości.. Dzisiaj dopiero wtorek, ech ten tydzień się wlecze..
Nie kupiłam butów :/ chociaż byliśmy na zakupach i eM znalazł śliczny kombinezon, taki był z siebie dumny, że pomimo tego, że jesienny wzorek i cena jakaś niezbyt promocyjna 85zł to wzięliśmy
Czas zabrać się za pracę..............
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
witam
u nas też szaroburo, biedra mi tak pokręciło w nocy, że wstałam jak paralityk
w ogóle jakaś taka tompnięta jestem z lekka, mam nadzieję, że się jakoś rozkręci ;-)
u nas też szaroburo, biedra mi tak pokręciło w nocy, że wstałam jak paralityk
w ogóle jakaś taka tompnięta jestem z lekka, mam nadzieję, że się jakoś rozkręci ;-)
M
myszowata
Gość
Hej!polecam szkołę rodzenia przy szpitalu im. Orłowskiego w Warszawie!Chodziłam tam na zajecia, a także rodziłam w tym szpitalu. Zzo na życzenie i zero tzw terroru laktacyjne - czego się bardzo bałam. Gorąco polecam:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
futrzakowa
yea! to ja!
dzieńdoberek :*
do końca tygodnia będzie mnie mało ale podczytuję w wolniejszych chwilach:-) w grudniu wszystko się zmieni
jeszcze będziecie miały mnie dosyć
przytulam was wszystkie:*
do końca tygodnia będzie mnie mało ale podczytuję w wolniejszych chwilach:-) w grudniu wszystko się zmieni
jeszcze będziecie miały mnie dosyć
przytulam was wszystkie:*
trzebiska
Fanka BB :)
A u mnie nawet pół szkoły rodzenia nie ma... 
K
koncia
Gość
Dzień dobry mamusie :-)
Widzę, że dużo z was jeszcze śpi.
Pogoda znowu mizerna, światło w dzień trzeba normalnie palić.
Dziś sobie troszkę odpocznę, bo mam tylko 1 zajęcia po 16.
Znalazłam wczoraj cukiernię z podróbkami rogali marcińskich, ładna sztuka kosztuje 2zł (prawdziwy kosztuje 5-8zł/szt.) i są całkiem smaczne, z tym ,że w środku są migdały zamiast maku, ale smak ten sam. I mają taki pyszny lukier z kokosem. Dziś kupię kilka i się nimi najem puki je sprzedają
Widzę, że dużo z was jeszcze śpi.
Pogoda znowu mizerna, światło w dzień trzeba normalnie palić.
Dziś sobie troszkę odpocznę, bo mam tylko 1 zajęcia po 16.
Znalazłam wczoraj cukiernię z podróbkami rogali marcińskich, ładna sztuka kosztuje 2zł (prawdziwy kosztuje 5-8zł/szt.) i są całkiem smaczne, z tym ,że w środku są migdały zamiast maku, ale smak ten sam. I mają taki pyszny lukier z kokosem. Dziś kupię kilka i się nimi najem puki je sprzedają

A u mnie w salonie z rana bylo 13 st, hahaha
troche okno otwarte bylo w kuchni, bo Gacislaw chcial isc. A moge teraz mierzyc temp, bo przyslali mi termometr z hippa i prawidlowa tepm w dziecinnym pokoju powinna wynosic 18 st
M. za niecala godzine laduje na zimi Szkockiej. Kocur sie ucieszy
Ja kawke pije i zmykam do szkoly. Ciekawe kiedy mam wolne....
Jutro M. ma te urodziny. Co mu kupic? Yhhh, tak pomyslalam, ze moze... lustrzenke. Ja mam urodziny za kilka dni, potem swieta, to bysmy zrobili sobie taki zbiorowy prezent
a ja bardzo bym chciala nauczyc sie robic ladne zdjecia.... Bo ten nasz kompaktowy juz mi sie nie podoba, po obejzeniu zdjec z tegorocznych wakacji.
Ide myc kly i wio. Mam nadz, ze nie musze skrobac szyb w samochodzie i mam wszystkie lusterka.
M. za niecala godzine laduje na zimi Szkockiej. Kocur sie ucieszy
Ja kawke pije i zmykam do szkoly. Ciekawe kiedy mam wolne....
Jutro M. ma te urodziny. Co mu kupic? Yhhh, tak pomyslalam, ze moze... lustrzenke. Ja mam urodziny za kilka dni, potem swieta, to bysmy zrobili sobie taki zbiorowy prezent
Ide myc kly i wio. Mam nadz, ze nie musze skrobac szyb w samochodzie i mam wszystkie lusterka.
reklama
Witam się szybciutko....
Chciałam tylko dodać do mojego wczorajszego posta Ewi- ze eMek nie będzie miał nogi w gipsie. Dlatego teraz na nią idzie. Latem miał artroskopie kolana jako przygotowanie do jego plastyki. Mówiono mu wtedy ze bedzie go po tej operacji czekac gisp na plus minus 3 miesiące noga będzie wycięta z życiorysu!! Teraz jak mu to poszłam załatwić to ordynator robiący operacje pow.ze absolutnie nie daje nogi do gipsu-tylko do stabilizatora bo to jest lepsze rozwiązanie żeby noga nie obumarła do czasu ściągnięcia takiego gipsu. Wtedy ścięgna źle się zrastają. Dlatego tez się na to zgodziliśmy teraz....bo tak jak Bosa wspomniała- potem przy dzieciach to byłoby wykluczone a eMek ostatnio źle stanął i mu całe kolano spuchło w parę sekund!!
Miłego dnia Marcóweczki

p.s. Bosa- Twoje koty są boskie...musiałam to napisać

Chciałam tylko dodać do mojego wczorajszego posta Ewi- ze eMek nie będzie miał nogi w gipsie. Dlatego teraz na nią idzie. Latem miał artroskopie kolana jako przygotowanie do jego plastyki. Mówiono mu wtedy ze bedzie go po tej operacji czekac gisp na plus minus 3 miesiące noga będzie wycięta z życiorysu!! Teraz jak mu to poszłam załatwić to ordynator robiący operacje pow.ze absolutnie nie daje nogi do gipsu-tylko do stabilizatora bo to jest lepsze rozwiązanie żeby noga nie obumarła do czasu ściągnięcia takiego gipsu. Wtedy ścięgna źle się zrastają. Dlatego tez się na to zgodziliśmy teraz....bo tak jak Bosa wspomniała- potem przy dzieciach to byłoby wykluczone a eMek ostatnio źle stanął i mu całe kolano spuchło w parę sekund!!
Miłego dnia Marcóweczki

p.s. Bosa- Twoje koty są boskie...musiałam to napisać
Ostatnia edycja: