reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Mnie dzisiaj o 2-giej obudził pies bo sobie wymyślił koncert pod samymi drzwiami. Myślałam, że go zatłukę. Akurat wtedy kiedy mam trudności ze spaniem a potrzebuje snu jak kania dżdżu.... Wrr.... Jak normalnie jestem zwierzolubna to normalnie mam do niego myśli mordercze bo to już nie pierwszy raz. A potem nie mogę zasnąć i tak już do budzika nie zasnęłam i znowu mam piekące oczy, gąbkę zamiast mózgu a wieczoerm będę miała balony zamiast nóg. Buuu..... :((

reklama
Hej laseczki :-D
U nas szaro buro i 0 stopni brrr.
Tradycyjnie wcinam grzanki na śniadanie,chyba nigdy mi nie zbrzydną :-)
Stwierdziłam, że jeśli nie uda mi się skrócić praktyk, to wezmę sobie 2 tyg. zwolnienia, bo nie dam już rady latać od rana do wieczora na uczelnię i do szkoły... I tak jestem zdecydowanie nad aktywna jak na mnie :laugh2: A tak zrobię praktyki jeszcze przed świętami i będzie z głowy.
Wczoraj wieczorem nawiedziła nas teściowa. Chyba rozmowa z M pomogła, bo była słodka jak miód, a potem leciała do znajomej, która też ostatnio się na nią żaliła mojemu M. Jak dla mnie może taka już zostać :rofl2:

oj widzę, że narzekacie hihihihi

bosa, trzebiaska współczuję bezsennej nocy. ja jak na razie śpię jak dziecko o każdej porze dnia i nocy.
pastelka widzę, że u Wiktorka lepiej;)dzielny chłopiec a twoja jelitówka cie już na dobre opuściła?

koncia jak tylko możesz odpocząć troszkę przed narodzinami Maksa, to się nie zastanawiaj. należy ci się. jeszcze się nabiegasz

Ja dzisiaj dla odmiany w lepszym humorze. wczoraj nadrobiłam pisanie pracy więc dziś się pobyczę. za oknem u nas piękne słoneczko, zimno, ale śniegu nie widać. dziewczyny gdzie wy macie ten śnieg?:D

Bosonóżka jasne, że nie odmówię:tak: młody już od rana się cieszy, że mamusia została w domku i szleje w brzusiu:-)
Pastela dużo zdrówka dla Wiktorka:-) i cierpliwości dla Ciebie:-), dziecko z ospą potrafi dać popalić

witajcie dziewczyny ja wczoraj wczesnie wstalam wiec pozniej drzemka 2,5 h byla ale pozniej nie moglam zasnac M chrapal choc normalnie rzadko to robi :-D sniegu za oknem zero ide zjesc sniadanko

Hej Dziewulki - w ten piękny, słoneczny kasiowy poranek życzę Wam wszystkiego najlepszego
- wszystkim, a Kaśkom w szczególności!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Hejka, ja też wpadam dzisiaj ponarzekać :baffled:, na dworze mróz, mój mąż od niedzieli walczy z jelitówką, a wiadomo chory facet to gorzej niż dziecko :-p a ja znowu z zapaleniem pęcherza ( tak więc na zmianę okupujemy kibelek :-D )
akumulator w samochodzie całkiem padł i niestety trzeba nowy kupić :crazy:, na szczęście córcia zdrowa, przynajmniej ona :happy:

Bosa przykro mi z powodu tego urlopu:-(, co za wredny szef :wściekła/y::no:

Harsz zdrówka dla Olafa, mam nadzieje, że już mu przejdzie to choróbsko

Ola gratuluję sprzedania auta !!! :-)

Hej laseczki-marcóweczki
Dzis bedę z wami w miere na bierząco bo mam dzień biurowy i siedze nad projektem przy kompie a nie z moimi czworonożnymi pacjentami.
Wszystkich chorującym duzo zdrówka, dzieciakom też zwłaszcza Olowi i Wiktorowi

reklama
Wszystkie wczoraj się upiłyśmy piccollo i padło, nie jest za dużo do nadrabiania ;)

Wszystki Kasiom duuuuuuuuuuuuuuużo śniegu :DDDDDDD

U mnie tak nieśmiało sobie pruszy, ale niestety wszystko topnieje od razu..

Mam fazę na kwaśne :p Pomarańcze mogłabym na tony wsuwać!!

Do góry