reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
a po swietach zakupy dlllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dzidziusia pelna para!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo przeceny noworoczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matko- jakie superowe plany....Wy będziecie biegać albo kulać się po sklepach a ja będę liczyć dni do rozwiązania po świętacha po swietach zakupy dlllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dzidziusia pelna para!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo przeceny noworoczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
buziaczek1
:-) nio fajnie bedzie juz sie nie moge doczekac!od 20 grudnia ide na macierzynski swieta zrobie i potem dzidzius!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie ciesze jak glupia! wlasnie czytalam dwa isty z porodow w uk i az sie poplakalam jakie to wszystko piekne juz bym chciala miec moje malenstwo przy siobie! milutek szczesciaro ti bedziesz pierwsza!!
No tego raczej nie uniknę...żeby być pierwsza

Mykam spać- muszę eMka pozbierać z kanapy bo się mu usnęło koło mnie
On na kanapie a ja stukam w foteliku na kompie. Ale przyznam ze opadają mi powieki i kręgosłup już odmawia posłuszeństwa.
Kolorowych snów
Mykam spać- muszę eMka pozbierać z kanapy bo się mu usnęło koło mnie
Kolorowych snów
buziaczek1
tez to chcialam zaproponowac karaluchy pod poduchy
dobrej nocki papa!
Ja też się witam. U nas śniegu nie ma, ale przymrozek w nocy był, teraz jest ok 2 stopni niby. Niedługo się na spacer wybieramy, wczoraj nie byliśmy, bo cały dzień lało. Poza tym mam dzisiaj wizytę na 17:45 więc proszę o kciuki
.
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dnia!
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłego dnia!
reklama
trzebiska
Ja też się witam. Dopiero teraz bo czytałam coście wczoraj nasmarowały wieczorkiem 
A tutaj śniegu nie ma tylko mrozek trzyma.
A tutaj śniegu nie ma tylko mrozek trzyma.