pestusia
Fanka BB :)
Witam się i ja
Za oknem piękne słoneczko ale ale...mrozik trzyma, bez czapki się nie obejdzie
Nadrobiłam już Wasze wczorajsze pisanie, z racji tego, że jest nas coraz więcej to i stron przybywa, a jeszcze niedawno wszystkie chciałyśmy się wpisać na tysięczną stronę
Milu i buziaczek - czas faktycznie leci strasznie, weekend goni weekend, ani się człowiek obejrzy a będziemy śpiewać kolędy i zjadać wielkie miski uszek z grzybami
o matuchno ale mi się teraz tego zachciało
Milu a wózkiem się nie denerwuj, faktycznie babka trochę nieodpowiedzialna, może po prostu tą aukcję wystawiła już konkretnie dla kogoś, czasami ludzie też tak robią.
Also - trzymam kciuki za wizytę, daj znać koniecznie co i jak
U nas wszystko dobrze, przywieźliśmy z emkiem łóżeczko, teraz trzeba je złożyć jakoś, no i ciuszki poprasowane już czekają w komodzie
tak mi serce sie raduje, jak widzę to wszystko
no i cieszę się niezmiernie bo jak dobrze pójdzie to w końcu wynajmiemy to nasze mieszkanie w Toruniu i zacznie w końcu na siebie pracować...bo utrzymywać dwa mieszkania to kiepsko na tym wychodzimy;/ Trzymajcie kciuki żeby się udało
Nadrobiłam już Wasze wczorajsze pisanie, z racji tego, że jest nas coraz więcej to i stron przybywa, a jeszcze niedawno wszystkie chciałyśmy się wpisać na tysięczną stronę
Milu i buziaczek - czas faktycznie leci strasznie, weekend goni weekend, ani się człowiek obejrzy a będziemy śpiewać kolędy i zjadać wielkie miski uszek z grzybami
Milu a wózkiem się nie denerwuj, faktycznie babka trochę nieodpowiedzialna, może po prostu tą aukcję wystawiła już konkretnie dla kogoś, czasami ludzie też tak robią.
Also - trzymam kciuki za wizytę, daj znać koniecznie co i jak
U nas wszystko dobrze, przywieźliśmy z emkiem łóżeczko, teraz trzeba je złożyć jakoś, no i ciuszki poprasowane już czekają w komodzie

nie najlepiej się czuję a żal mi moich dzieci
Jak to zobaczyłam zrobiło mi się słabo i na czworaka doczołgałam się z powrotem do kibla zostawiając za sobą na podłodze ślady jak po zarżnięciu świniaka!! Siadłam na kiblu i chciałam włożyć głowę między nogi - ale brzuch mam za duży i ni ch**ja nic to nie pomaga. Krew sączyła się po koszuli, kiblu, podłodze normalnie horror jakiś!!
;-) i oczywiście trzymam kciuki za wynajęcie mieszkania w Toruniu