reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Agacina- tak około 36 tygodnia główka powinna sie juz znajdowac w kanale ale roznie o bywa czasem wczesniej czasem pozniej dzieci sie ukladaja..........
Koncia-4 tez dobra:tak::tak:
Scarlet- w takim razie miłego weekendu z chłopakami:-D:tak:
Milutek- to zyczę ci takich niespodzianek zdecydowanie wiecej:-p:-p

a ja mam strasznie ochote na cos zimnego do picia !!!!!!!!!! tylko nie wiem na co???????

reklama
moj mi upiekl ciasto czekoladowe a i bigos bym zjadla ale moj nie lubi a sama nie bede sie z tymmeczyc bo wtedy bym 2 obiady musiala robic...wrrr:wściekła/y: ale sie wynudze na tym urlopie mam takiego lenia ze masakra nic mi sie nie chce a w pn dentysta:(:-(

Buziaczek w takiej sytuacji najlepiej wbić się do kogoś na obiad. Tez tak czasem mam np.mój eM nie lubi zupę neapolitańskiej- i wtedy jak ja mama robi to dostaje albo słoiczek albo się do niej wbijam na obiad :-). Co do wynudzenia się to Kochana dwa razy się zastanów co mówisz:):)...ja siedzę w domku na zwolnieniu od 11.07.10:) :-)- przypomnę ze do połowy września nie wolno mi było wstawać z łózka więcej niż pomiędzy sypialnia a kanapa w salonie i wc:)

milutek - o jejciu! to cioti robisz tyle czzasu w domku? bo ja swiruje jak moj idzie do pracy dobrze ze 3 dni tilko pracuje ale reszta za to od rana do nocy... ja jestem na urlopie od poniedzialku do next piatku w sobote juz do pracy ale powiem ci e jedyne cio mi sie podoba to to ze moge nogi siobie powykladac bo z chodzenia w pracy mi stopy juz odpadaly i skurcze w lydkach takie lapaly ze az sie w nocy budzilam! a teraz dzieki ze wszystko ustalo i lepiej sie czuje wiec dobry czas na urlop! nio ja to bym najchetniej sie do babci na bigos wbila bo ona robi najlepszy i jeszcze specjalnie dla mnie soli troszke wiecej odkad jestem w ciazy do mnie na slone bierze:) ale ona jest w polsce a ja tutaj i d..pa zbita...

Buziaczku to Ci nie zazdroszczę tej odległości do bigosuuuuuuuuu:):):tak:. A z tymi skurczami nóg to albo może być z przemęczenia albo tak jak i mi się już przytrafiło- z powodu niedoboru magnezu:(. ale teraz jest ciut lepiej ;-). A w domku siedzimy bo ciąża nie dość ze bliźniacza to jeszcze zagrożona od początku moja Droga po rożnych przejściach i miesiącu w sumie pobytu w szpitalu:):tak::tak:

milutku takie sa niestety uroki mieszkania za granica...nio to oszczedzaj sie rzeczywiscie bo to nie ma zartow...ja gadalam z polozna we wtorek o tych bolach i mowila ze za dlugo na nogach bo cale w sumie poprzednie 2 tyg to po prawie 50 godz pracowalam bo musialam naszego menegera zastepowac i czasami od 7 do 7 trzeba siedziec albo od 2 po poludniu do polnocy:tak: nio ale po urlopie jeszcze dwa tyg i kunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeccc:) a i tak chce zmienic lokal bo tam to masakra...teraz to twoje dziewczynki ci popalic daja? bo moj mial 2 dni temu jakis nawal i wiercil sie od nocy do nocy non stop a teraz i wczoraj jakis spokoj i az mnie to niepokoi..czuje go ale nie az tak non stop...:-(

To niezazdroszcze Ci takiej pracy. Ja chcialam pracowac jak najdłuzej choc i moja praca do lekkich nie nalezy- ciagłe bieganie i cały czas na nogach. Ale wlasnie przez przemeczenie mialam pierwsze krwiaki- trafilam po pracy do szpitala a tam mi powiedziano ze sa bliźniaki:)
Dziewczyny to są jakieś akrobatki- cały czas widzę nie wiem co ale porównam to do pupci albo główki jak sie mi brzuch podnosi i robi fale:) a najlepiej jest jak obie sie tak ruszają- nie wiadomo wtedy na która polowe brzucha patrzeć:)

reklama
nio super strasznie to musi byc fajne my tez pewnie tak zobaczymy jak nasz leniuszek podrosnie:) mwidzisz moja praca ogolem jest wporzadku tak ogolnie to nie robie wiecej niz 30 godz ale przez te 2 tyg tak dostalam po dupce bo on siobie na urlop polecial i kto musial walczyc? ja oczywiscie tylko mnie nikt nie pytal czy daje siobie rade i temu wlasnie macierzynski chcem wczesnij zaczac zeby uniknac takich sytuacji...choc moi klubowicze to zloci ludzie daja nam prezenty dladzidziusia i sami za mnie pracuja i sie obsluguja zebym nie musiala chodzic:-) a znalazlam juz nowa prace w takiej pieknej rezydencji jako organizatro bankietow i slubow ale zrezygnowalam bo dowiedzialm sie ze jestem w ciazy i mdlosci wziely gore nad okresem probnym...:-(

Ostatnia edycja:
Do góry