reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

melduje :)

moze dzis wreszcie bede mogla cos nadrobic :)
poki co milej niedzieli wszsytkim zycze
u nas wiecej sniegu :szok: mi to nie bardzo pasuje bo w ciazy jakas rozkojarzona jestem i tak jak lubie jezdzic autem tak teraz jezdzi mi sie gorzej, brak takiego refleksu jak przed ciaza ;-) wiec snieg mi do tego nie potrzebny ;-)

reklama
Buziaki dziewczyny w ten słoneczny, zaśnieżony poranek:):-) Wczorajsze zakupy się udały bosko:) Kupiliśmy łóżko 180x 200 takie:
med_sydney_klon.jpg

i przyznam sie bez bicia ze znalazłam go w super cenie na internecie i pojechaliśmy po niego aż do Zabrza:) czyli dla nas ok100km:):tak: w jedna stronę i bałam się żeby to co było na necie pokryło się z rzeczywistością. I strzał w dziesiątkę- warto było jechać...choć dodam ze strasznie mnie ta podroż wykończyła i padłam potem na łóżko....i tak zakończył się mój sobotni dzień. Dzisiaj wstałam z łóżka dopiero po 10 tak sie z m wylegiwaliśmy (były poranne przytulania i harce :zawstydzona/y:)....ale jeszcze nie w nowym łóżku bo musimy kupić jutro do niego stelaż:) i będzie oki:):-D

Ewi
- to ja Ci zazdroszczę tego sprzątającego męża. mój to musiałby przepadać przez śmieci żeby je posprzątać...choć może to tak jest ze wie ze ja to posprzątam:):) Ale mimo wszystko muszę go co rusz opieprzać ze ma coś za sobą sprzątać bo ja mam coraz mniej siły za nim biegać np.z odkurzaczem czy szmata:-D
A takiego dziadka to tez chętnie pożyczę....z tym tysiącem (*żart*):-)

Olus- śnieżek w sam raz na pierwszego bałwanka według zdjęć:)super;-):-D
widzę ze koszmary to już nasza specjalność. Potem ciężko się z nich pozbierać w ciągu dnia- maskara:tak:

Koncia- widzę ze i Tobie udziela się mania czepiania swojego chłopa o wszystko- ta niemoc i płacz z byle powodu...ale czy tak z byle??? W końcu to Ty dbasz o wszystko- ja mam tak samo a odnoszę wrażenie ze przez takie dziecinne zachowanie naszych mężów my dostajemy obłędu:):baffled: Ja tez tak mam ostatnio- cos mojemu mezulkowi tłumacze i jak grochem o sciane- potem coś się dzieje a ja muszę to albo sprzątać albo odkręcać!! Ah brak słów :tak::tak::tak:

Katjusza- oj sprzatanie poremontowe?! Nie zazdroszczę!!! Trzymaj się dzielnie i strategicznie żebyś się Kochana nam nie zarobiła!!;-);-)

Buziaczek
co do listy wyprawkowej- to ja miałam szablon jeszcze zanim pojawiło się co nieco na BB:) Teraz już jestem na totalnie ostatniej fazie kupowania- same kosmetyki i małe akcesoria. Ale co chce napisac jest w tym cos ze nie wszystko jest potrzebne wiec te ostatnie zakupy skonsultowalam ostatnio z moja siostrą "na czasie". wiem co jest zbędne, co tańsze, co od początku można używać a co po 3 miesiącu dzidzi:) Zrobilam sobie tabelke w Excelu i wyszło mi ze muszę mieć na te pierdołki tylko 200zł:) wiec jest oki:):-)

Pinka- masz racje ze mieć fajnie chłopa który umie gotować...i jak łatwo się człowiek czyt.kobieta do tego przyzwyczaja :-D:-D- aj takiego mam i ostatnio robił w nd na obiad żeberka z miodzie:)...że nie wspone ze jakis czas temu zrobił wedzak na tarasie i jego pierwsze wędzenie boczku trwało 10 godz.i owędził wariat 3kg boczku- za to takiego ze palce lizać:-p:-D.
A z tą wojna to nie wiadomo jak będzie- wszystko może się zdarzyć- niestety a jak wiemy amerykanie wszędzie się wciskają wiec chyba nic tylko czekać na ich reakcje i ruch- dramat!!!:szok::wściekła/y:

Malinka- czytam o Twojej kolacji- powiedz mi gdzie to zmieściłaś? Bo ja raptem jestem w stanie wcisną w siebie np.3kanapki tostowe naraz. Kolejne porcje za ok.poł godz:)bo jak nie to mnie brzuszek boli!:)
Co do męża to mój już pomału godzi się ze schowaniem swojej zabawki do pudełka:) Teraz jest chory wiec ni hu hu a potem ta noga będzie po operacji i biedaczkowi zostało tylko czytanie ich stronki i forum o strzelaniach:):-D:-D:-D

Martus
- dzięki- trzymaj się dzielnie i wracaj szybko do zdrowia:);-)

Cześć dziewczyny. U nas trochę śniegu widać, także chociaż jasno na dworze! Byliśmy na krótkim spacerze. Miłej niedzieli wszystkim życzę!

Milutek, śliczne łóżko!

Madzikm, może skonsultuj tę wydzielinę z lekarzem, chociaż telefonicznie? Będziesz spokojniejsza.

Czesc kochane

ja dzis zaspana jak nie wiem co cała noc nie spałam bo sie naczytałam o tym konflikcie ze az mnie ciary przeszły jak pomyslałam o tych biednych naszych dzieciach:-:)-(a od 5:00 to juz wogóle tv sobie włonczylam i oglondałam wiadomosci:sorry2::sorry2:a teraz zasypiam na siedząco .......

wróciłam ze spacerku z Wikunią myslałam ze mi dupsko wymrozi to sie obudzę a tu dupa jeszcze bardziej spiąca jestem......... obiad w piekarniku czekam tylko na męzusia za godzinke bedzie.............a my z córcią opychamy sie ptasim mleczkiem:-p a potem mała obiadu nie zje:baffled::baffled: no ale to dzieki mamusi:tak:

Miluś -łóżko wprost przecudne strasznie mi sie podoba i ciesze sie ze wy jestescie zadowoleni bo to o to chodzi........
Ruda- i jak imprezka udała sie???????????
Martus - zdróweczka kochana nie daj sie tej paskudnej grypie!!!!!

reszte cieżarówek pozdrwiam:-p

dzien doberek!
najpierw odnosnie tych snow dzisiejszych...ojjj to straszne ja sie obudzilam tez prawie ze lzami w oczach bo mi sie snil....moj dentysta w poniedzialek co mam isc snilo mi sie ze mi zeba z przodu chcial wyrwac i jak go poprosilam o to zebuy nie chodzic z taka luka to mi powiedzial ze to sie nie da tak szybko i musialam tak isc przez miasto bez jednego zeba dwojki:):-:)wściekła/y:ja to pi...ole nie ide do tego dentysty strrrasznie sie boje tych baranooow!!!!!!!!!!:no:
odnosnie lozka milu to ja mam nawet podobne tilko ze bez tego paska szarego przez srodek zaglowka nawet mamy kolor mebli bardzo podobny...dobry wybor!:tak:a u nas zimno jak cholercia ale sniegu jak na lekarstwo niestety ale moze to i dobrze bo mysle zeby siobie prawko dokonczyc i w kuncu zdac...to lepiej zeby zimy nie bylo...#ps ja tez wstalam dopiero oprzed 12ta:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Pinus- to przynajmniej jesteś tego świadoma ze mała obiadku może potem nie zjeść...a że jesteś kochana mamusia pretensji do córy mieć nie będziesz:)hi hi :-D
co do zaspania to chyba dzisiaj jest taki dzień- ja siedzę od 3 godz. na kompie, eM wyleguje sie na kanapie i ogląda od 2 godz.wrestling....i dodam ze jestem jeszcze w szlafroku:):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: p.s. widzisz Kochana znowu to co ja!?? Znowu ktoś nam walnął ogłoszenie na główny!! Mam nadzieje ze Martusia go później przeniesie w odpowiednie miejsce:)

Buziaczek-
ten szary pasek to jest szyba...która bardzo fajnie się prezentuje na żywo:)
a dużo Ci zostało do dokańczania tego prawka??

Ostatnia edycja:
milu.. nie wiem w sumie jak to wytlumaczyc bo tutaj jest tak ze wykupujesz takie plastik za 50£ ktory cie uprawnia do prowadzenia pojazdu z jakim kierowca jako pasazerem a ty wtedy mozesz prowadzic, wtedy jest czas na zdanie teorii ja ja zdalam w grudniu zeszlego roku mialam 50/50 wiec jest oki i od czasu zdania teorii masz 2 lata na zdanie praktyki i juz duzo wyjezdzialm i jezdzic umiem bo jezdze z malzem ale manewry mi nie ida i dotego instruktora musze wynajac to jeszcze spoko tylko ze teraz od kad mialam mdlosci to przestalam jezdzic i teraz troche cykam sie wsiasc za kolko jeszcze raz po takiej przerwie ale fakt ze bedzie maly to mnietroche nakreca zeby zaczac spowrotem jezdzic bo autko bedzie od marca potrzebne

Milutek- widze i juz mi sie cisnienie podniosło!!!!!!!!!! haha teraz grzecznie siedzi i makijąż robi wiec mie nie przeszkadza bo zazwyczaj tez chce pisac....

Marta Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buziaczek- Na pewno ci się prawko przyda to fakt. Poza tym jeśli tylko masz chęci i mobilizacje to dokończ to sobie spokojnie puki zima nie przyjdzie pełna para:) Ja sobie nie wyobrażam nie mieć teraz prawka...koszmar:)

Pinus- to fajnie ze mimo wszystko dziecko umie się czymś zając- zazwyczaj jest na odwrót:)

reklama
nio wlasnie dlatego dobrze ze tu nie ma takiej zimy jak w pl:):-) bedziemy jezdzic nie ma co tylko dobrego instruktora znalezc:) idziemy kafke walnac jakos slaba...pinka mi narobila smaka na ptasie mleczko :rofl2:ale do tego to bymzjadla taka np mieszanke wedlowska...szkoda ze w okolicach nie ma zadnych polskich sklepow...:-(

Do góry