Scarletka, a czy Ty bylas z tym u dermatologa? Nie pamietam czy to bylas Ty, ale ktoras pisala, ze brala zyrtec, jesli to Ty, to nie pomogl Ci? Nie zazdroszcze Ci tego swedzenia...
To wiaderko do kapania, kiedys tez mnie zaciekawilo
ale my chyba jednak zdecydujemy sie na klasyczna wanienke, kiedys myslalam o takiej profilowanej, ale podobno sa niewygodne. Stojak do wanienki musze tylko znalezc, w sumie w jednym sklepie nawet jest.
Vetka, to masz malutkie to mieszkanko. Dzidziola na podlodze bedziesz ubierac, a wanienka na lawie w pokoju
albo to wiaderko.
W domu mamy teraz cieplo, bo kicius wychodzi tylko na siku
Ach, co za luksus.
Obiadek piecze sie w piekarniku, piersi z kurczaka z ziemniakami i warzywami - tutejszy wynalazek.
Smiac mi sie chce z mojego eM. Poprawia mnie jak np. rozmawiam z kims i mowie: a to kupie to i to. kupi-my. A to kupilam to i to. Kupili-smy. Wszystko -my. no w sumie fakt. Jakos urodzimy...
Ale juz mi sie marzy czas kiedy nie bede miala brzucha i bede mogla cwiczyc.
To wiaderko do kapania, kiedys tez mnie zaciekawilo
Vetka, to masz malutkie to mieszkanko. Dzidziola na podlodze bedziesz ubierac, a wanienka na lawie w pokoju
W domu mamy teraz cieplo, bo kicius wychodzi tylko na siku
Obiadek piecze sie w piekarniku, piersi z kurczaka z ziemniakami i warzywami - tutejszy wynalazek.
Smiac mi sie chce z mojego eM. Poprawia mnie jak np. rozmawiam z kims i mowie: a to kupie to i to. kupi-my. A to kupilam to i to. Kupili-smy. Wszystko -my. no w sumie fakt. Jakos urodzimy...
Ale juz mi sie marzy czas kiedy nie bede miala brzucha i bede mogla cwiczyc.

. Normalnie się zlała z kolorem moich rzeczy- mąż ja musiał przegonić
.