K
koncia
Gość
Widzę, że dziś noc koszmarów. Ja też miałam, bo pospałam kilka godzin, wywaliłam M do pokoju lokatora i wrócił o 2 do naszego łóżka, jak lokator przyszedł z pracy ;-) To chyba jedyny sposób, żebym zmrużyła oko, no ale w nagrodę za bycie wyrodną żoną śniło mi się, że gonił mnie jakiś żul z nożem i chciał mnie pociąć i akurat jak chwycił mnie za rękę, to się obudziłam i resztę nocy nie mogłam spać
ale od razu jestem mega sympatyczna jak się wyśpię, więc M nie ma na co narzekać 
Zmarła mi też babcia kilka dni temu, w czwartek jest pogrzeb. Dziś sprzątaliśmy od 8 jej mieszkanie i dopiero wróciliśmy. Co do mieszkanka są już pewne plany, ale nie będę zapeszać. Na razie zajmę się wspominaniem zmarłej... Zadławiła się na śmierć i umarła w śpiączce...
A twarda sztuka była, ale u mnie w rodzinie zawsze ludzie odchodzą z takich prozaicznych powodów. Niby ród długowieczny, a los chce inaczej...
Sąsiadka słucha w kółko (już z 20 raz) piosenki z mam talent, tego chłopaka od reggae. Zabujała się czy cuś... Maks ma czkawkę, albo tak kopie do rytmu tej piosenki haha
I byliśmy też po kafelki do kuchni. Fajniusie są, już nie mogę się doczekać aż je położą.
ale od razu jestem mega sympatyczna jak się wyśpię, więc M nie ma na co narzekać 
Zmarła mi też babcia kilka dni temu, w czwartek jest pogrzeb. Dziś sprzątaliśmy od 8 jej mieszkanie i dopiero wróciliśmy. Co do mieszkanka są już pewne plany, ale nie będę zapeszać. Na razie zajmę się wspominaniem zmarłej... Zadławiła się na śmierć i umarła w śpiączce...
A twarda sztuka była, ale u mnie w rodzinie zawsze ludzie odchodzą z takich prozaicznych powodów. Niby ród długowieczny, a los chce inaczej...Sąsiadka słucha w kółko (już z 20 raz) piosenki z mam talent, tego chłopaka od reggae. Zabujała się czy cuś... Maks ma czkawkę, albo tak kopie do rytmu tej piosenki haha
I byliśmy też po kafelki do kuchni. Fajniusie są, już nie mogę się doczekać aż je położą.

pomysle na lata jak bobo bedzie na swiecie..............