reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Malinka ach bo Ty Agnieszka jestes ;)wszystkiego najlepszego,lekkiego porodu zdrowego synka;)

Dla wszystkich forumowych Agnieszek 100lat:)
Koncia dowcipnis z tego lokatora;)
Pastela no to chyba juz masz lepszy humorek po takich zakupach;)

A moj M jak tylko widzi goły moj brzusio to stwierdza ze mogło by sie juz urodzic;)
Wieczorkiem dotarła kolejna paczka ,tym razem laktator i społka;)

reklama
A propos stluczek!

Ja najwiekszy szok przezylam kiedy w styczniu zeszlego roku moj tata mial stluczke. Na drogach byl wtedy sam lod, a on wjezdzal w waska uliczke na blokowisku...No i kurna on wjezdza...a z naprzeciwka jechal samochod. No i co..nie udalo sie nam zatrzymac, przez ten lod. Ale koles tez na maksa szybko jechal i dalby rade sie zatrzymac gdyby nie to...
Wiec tata Zakrecil jedynie na tym mini skrzyzowaniu, ze go koles delikatnie przepchnal bokiem...
W samochodzi ja, K. i Olo..No i Tata- w innym- mega nowym, bajeranckim- jakis gosc w garniturku. Nie zdazyl jeszcze wysiasc i juz zadzwonil na policje...Trzasl sie przy tym niemilosiernie
Wychodzi z auta, patrzy-u niego nic kompletnie, u nas lekkie wgniecienie (vw Polo)...
Koles fajka za fajka, czeka na policje.. Ja do niego spokojnie, czy sie dobrze czuje- on sprobowal odpowiedziec i chyba z nerwow zwymitowal prawie na moje buty... Przyjechala policja i wzieli ojca do samochodu z tym kolesiem. Spisali...wzieli ode mnie i K. jakies tam dane (oczywiscie wielkie oczy 'jak to nie ma dowodu' ;) )...
No i ojciec wychodzi... zielony na twarzy... pokazuje mi mandat 300 zl... Pytam sie ile gowniarz w garniaku dostal...a on ' no nic, bo niby moja wina'... Zapukalam do szybki, wkurwiona jak nie wiem co i im nawrzucalam, ze chyba niezbyt dobrze swoja prace wykonuja, skoro nie potrafia zauwazyc, ze nawet ktos jadacy mega wolno nie bylby w stanie sie zatrzymac podczas skrecania, bo jakby nie bylo zawsze trzeba dac gazu, szczegolnie na lodzie, a jezeli sa na tyle nieuwazni, zeby zobaczyc, ze koles musial jechac z niezla predkoscia skoro na prostej, zwirowanej drodze nie byl w stanie zatrzymac sie nowym samochodem z zimowymi oponami, to ja poprosze dane ich przelozonego...
I nie zgadniecie :p

Papcia, nie doluj sie. Nie ma co plakac i w koncu SERNIK ;) A tak powaznie to tule i mam nadzieje, ze bedzie lepiej szybko.

Ostatnio wpadlam na super pomysl pod tytulem- jezeli pojade do Polski... No i obojetnie czy mnie chca spotkac czy nie, to sie wpraszam wlasnie do Papci i Konci, bo one mnie najblizej mieszkaja :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
papcia <przytula> moze wez ciepla kapiel i sprobuj sie odprezyc ??? faceci sa z innej planety pamietaj o tym ze oni sa conajmniej dziwni :wściekła/y::wściekła/y: ojej imieninki masz wiec zycze zdrowka i lekkiego porodu i piccolo lampeczke wypijmy ;-)

malinka ja chyba bede teraz na bb po nocach siedziec bo prace mgr pisze pelna para :confused2:

Ostatnia edycja:
Ewe dzieki kąpiel wziełam już godzine temu a dupek już smacznie chrapie więc ja już zmykam do wyrka bo maleństwo szaleje i musze mu pokazać kto tu w tym domu rzadzi oczywiście nie omieszkam jutro napisać smsa do teściowej i ja opr tylko nie wiem co dokładnie napisać żeby aż w pięty im poszło jak macie propozycje to pisać chetnie jutro wykorzystam

Jejka Harsh naprawde to zapraszam już dzisiaj dupka wygnam do mamusi i bedziemy razem spały:)

Ostatnia edycja:
Dzięki, dzięki :)

Harszka nie chciałabym Ciebie fqrzonej spotkac ;))))

Fajnie Ewe, może Papcia jeszcze i jakoś przetrwamy ;)

Papcior nie stresuj się, nie warto - ważne, że masz wszamane pączki i sernik w lodówie :D
Kurde no gdzie ja kupię sernik o tej porze w tym zapyziałym miasteczku :/

Wy dalej o tym seniku,chyba tez jutro zrobie;) albo kupie;)

mam głupie pytanie;) do tego laktatora jest pojemnik do sterylizacji w mikrofali,czy do niego trzeba wlac wode jak sie bedzie sterylizowac butle?

Malina - ja też wysyłam spóźnione życzonka :* miło mieć mamę blisko, ona zawsze pamięta :)
Ola - teraz znów jakoś nie lepszy, zgryźliwa się zrobiłam, jutro poproszę kogoś aby zajął się W. to pójdę na relaksujący spacer z pieskami, czuję się niedotleniona i zasiedziana w domu przez chorobę W. a dzisiejszy wypad do sklepu to żaden spacer, znów siedziałam na każdej napotkanej kanapie, bo brzuch się stawiał.
no to pomarudziła i poszla ;(
Papcia - Przytulamy mocno, oj jak mógł, drań jeden... musiało być CI bardzo przykro. Faceci to nieraz mózgu nie mają, albo nie używają. A na % to ja uczulona jestem /tata kiedyś nadużywał/ i mój M. jest na szczęście z tych co lampkę wytrawnego wina wypijają lub nic. Nie miałabym litości, a w ciąży to w ogóle :[

reklama
ogladam film Jezdzcy Apokalipsy okropny ale eM spi obok wiec sie nie boje a jutro musze na uczelnie jechac tak mi sie nie chce :no:

mi moj emek to nie pozwala w ciazy takich filmow ogladac a ja tak je lubie... tez bym sobie jakis fajny ogladnela... znacie jakis fajny horroro podobny film tylko np jakis taki co sie mozna wczuc w atmosfere a nie taki o wampirach i innych bajkach?
:-)
malina - najlepszego:)

Do góry