reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
wow! wow! wow! Was to nawet na chwile zostawić nie można bo jeden dzień w plecy i o! dziecko jest:D

MIGOTKA - gratulacje ogromne:>:> strasznie się cieszymy Waszym szczęściem! ukochaj, ucałuj od cioć z BB:)

hej,ja urodziałam dzisaj 6.07 mały ma 2650 9pkt wszystko ok pisze z kom wiec nie dużo, buzi

o kurka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje ale jestem w szoku!!!!!!!!!!!! suuuupeeeerrr ze malenstwo zdrowiutkie!!! a tak od siebie dodam ze widac ze juz sie trzeba ostro pakowac!!:szok::-) to milu -no ktos cie przegonil jednak:):-D

Ale jajca Migotka dużo zdrówka dla was ale super GRATULACJE

Ja pierdziule nie no ostatnie zakupy w tym tygodniu dla małej zaraz włączam pranie z moimi koszulami aaaaaaaaaaaaaaa jestem przerażona:)

Migotka - ogromne gratulacje:-) Super, że z Tobą i Maleństwem wszystko ok:tak:
Pojawiło się już pierwsze Marcjańskie dziecko, teraz się zacznie;-)
Mój Emek też każe torbę pakować, a ja dopiero pierwsze pranie zrobiłam (pieluszki, pościel, rożki). Jutro koniecznie robię pranie ciuszków. Lepiej mieć wszystko już przygotowane.

reklama
Migotka, GRATULACJE!!!!!!!

Boże, zaczęło się, dziewczyny - za tydzień rozpakuje się Milutek, a poźniej która chętna? :-D

A ja jeszcze jakieś dwie godziny temu na obiedzie u teściów kłóciłam się, żeby nade mną tak nie drżeli, bo całe 5 tygodni do terminu zostało.. :sorry2: Zmykam na allegro - chyba właśnie dostalam ostatecznego kopa, żeby doprowadzić do finału akcję "zakupy" ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry