reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

migotko serdeczne gratulacje!!! Pierwszy ''marcowy'' maluszek.
Jak juz dojdziesz do siebie to czekamy na relacje i oczywiscie na zdjecie malenstwa.Dobrze ,ze maluszek spory.

A ja nie zaklepuje kolejki :p wole jeszcze poczekac ;-) najlepiej to do terminu, no moze byc 38 tydzien ;-)
Mi wlasnie piora sie koszule do szpitala, szlafrok itd.
Torba spakowana w 1/3, brakuje mi tylko szafeczki,wanienki i kosza na pieluchy, plus kilka drobnych rzeczy z apteki ;-)
No,ale tak jak pisalam wole poczekac jeszcze z 3-4 tygodnie , coby miec wiecej pewnosci,ze z maluszkiem bedzie wszystko ok.

reklama
Migotka gratuluję :)

Ja to jszcze nawet nie zamówiłam sobie koszuli żadnej do szpitala. Chyba pora sie za to zabrać.
No i jeszcze paru innych rzeczy brakuje.
Ale juz sobie obiecałam, że w przyszłym tygodniu sie za to zabiorę.

Mam nadzieje, że Ela pozwoli mamusi sie przygotowac i nie będzie sie zbyt wczesnie chała na ten świat.

MIGOTKA - szooooook:-D gratulacje ! oczywiście czekamy na relacje! niesamowite...

...a ja właśnie sprzątam sypialnię gdzie ma być łóżeczko...nic nie poprane...nic nie poukładane... gosh...byle mój maluch poczekał do marca:-D

MINA MOJEGO MĘŻA NA TĘ WIADOMOŚĆ BEZCENNA.... chyba dla niego to najlepsza mobilizacja do robót domowo-wyprawkowych:-D hehe:-D

PS.
Milutek.... dziękuję za smska:-D

Migotka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
a milutek miał być pierwszy łłłłłłłłoooooooooooooooo
kurka mnie już 34 tydzień leci..... czas się kurczy ......

Milutek
wysłałam ci mój nr na gg – dostałaś???
Mnie też zawsze wkurzały te chol..... formalności na uczelni.... masakra

Harsh – za kurczaka kara musi być

Aga_cina są też przyjemniejsze sposoby wywoływania porodu ;-)

Buziaczek mimo wszystko spokojnej nocy..........

Eh kobitki ale się porobiło, ja dziś kupiłam szlafrok do szpitala i stanik do karmienia i jak się okazało czas najwyższy, bo się zaczyna robi gorąco!!!!:happy2:

tak no i zostawić Was na pół soboty, a tu taaakie wieści
najpierw zajrzałam do nowych wątków, ale nic nie zrozumiałam, więc wkleiłam tam posta migotki ;) bo inni też zaglądają i nie wiedzą komu gratulować.

haha pędzę jutro po koszule, fotel do karmienia, łóżko dla Wiktorka... a dziś był pracowity dzień - chłopaków wysłałam po transport siana i słomy dla koni, bo tata wyjżdza na 3 tyg. a zima planuje wrócic, więc nie chcę ryzykować.
A potem wraz z M. przygotowywaliśmy salon pod szpachlowanie i malowanie i wynosiliśmy, pakowaliśmy zabawki po Wiktorze itp. graty. Potem W. pomógł mi pomyć fotelik, wózki, łóżeczko... poprałam też trochę, ale jeszcze mam wszystkie pościele malutkie i wypełnienia do przeprania...
oczywiście jak zwykle musiałam się wywalić - spadlam z 1,5 schodka na czworaka wyladowałam i potem wsyzstko mnie bolało a Zosia też się wystraszyła, bo strasznie ruchliwa się zrobiła. Pracowity to był dzien i teraz lezałabym już w lożku, ale wiadomość od Migotki tak mi podniosła ciśnienie, że pewnie nie prześpię pół nocy!
Milutek - i kto by pomyślał, że wyprzedzi CIę któraś koleżanka :-p haha

Migotka gratulacje!! :-)

Ja postanowiłam w poniedziałek poprać ciuszki małej, muszę proszek kupić.. hehe
torbę mam prawie spakowaną z najważniejszymi rzeczami, to już człowiek spokojniejszy.
ale jaja :-D

reklama
Do góry