Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ładnie pisz mi tu dalej o takich rzeczach.....ja mam post od świątmój M. niby nie zareagował, ale już o seksie mogę pomarzyć, bo nie dał się twierdząc, że jeszcze dziś urodzę ... coś mi się wydaje, że narzuci post do 38 tc albo do końca. Wystraszył się.

oj Milutek - jakbym w brzuchu miała 2 dzidzie to pewnie od początku byłby celibat, ciesz się, że aż do świąt mogliście ;-) Mój M. z tych wrażliwych melancholików
i śpi teraz, albo udaje![]()
ciekawe co moj powie jak z pracy wroci
takze rodzmy w poniedzialki bo polozne beda wypoczete i to okolo godz sniadaniowych bo dyzury maja od 9 wieczor do 9 rano, a sniadanie kolo 10 wiec juz bedzzie nowy nie zmeczony skladAga_cina są też przyjemniejsze sposoby wywoływania porodu ;-)
Oj mój tez miał strasznego lękaMilutek - si si ja mówię tylko, że mój M. miał by stresa podwójnegoW pierwszej ciąży mieliśmy zakaz przez prawie 9 mieś. i przeżylismy, teraz zakazu nie ma, ale dzisiejsza nowinka osłabiła go hehe