reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Jezeli Wam wyszlaby szyneczka i schabik, to mi chyba baleronik ;) Bo w tej ciazy to K. przytyl bardziej ode mnie :-D.

Dokłądnie...jakiś psycholog powinien to opisac...Mój tez przytyła mieści sie tylko w jedne jeansy które były na niego za duże przed ciążą!!!:-):-D:-):-D To jakaś ciąża przez indukcje...

reklama
Dokłądnie...jakiś psycholog powinien to opisac...Mój tez przytyła mieści sie tylko w jedne jeansy które były na niego za duże przed ciążą!!!:-):-D:-):-D To jakaś ciąża przez indukcje...

a moj eMek ma zachciewki ciazowe-jedzeniowe a ze przytyl to swoja droga :-D i powiedzial mi ze on ta ciaze wspolodczuwa ;-)

wrocilam do domu a tu jak zawsze kilka stron do nadrabiania ;-)
A teraz jak moglabym byc przez chwile na biezaco to na forum nastala cisza :-D

Jeny ale sie wściekłam umówiłam sie dzisiaj z emem że sie odpicuje i zrobimy sesje brzuszkową i co?!!! nałożyłam henne na brwi tą co zawsze i kuźwa wygladam jakby mi ktoś smołom pomalował a zawsze tak delikatnie mi barwiło a ten zamiast mi wspólczuć tylko siedzi i sie polewa ze mnie szkoda że mi do smiechu nie jest

A co do chrzcin to dzisiaj obdzwoniłąm sobie knajpki i wyobraźcie sobie że u mnie za obiad z 2kawałkamim mięsa +kawa i2kawałki ciasta życzą sobie od65-120zl za osobe chyba i po*** normalnie

kur.........................aaaaaaaaaaaa jakie bole mnie dopadły ze zgina mnie dosłownie w pół leje sobie własnie wode do wanny i zobaczymy czy mi przejdzie czy rozwinie sie bardziej!!!!!!!!!!!!

aaaaaaaaaaaa az mnie do tyłka wszytsko ciagnie

ale produkcja !! witam sie i ja wieczorkiem !
SCARLETKA - gratulacje:)
PAPCIA - ja tez dzis sie farbowalam ale na wlosach na glowie i dzieki bogu wyszlo ok nie sa to pasemka od fryzjera ale wyszedl ladny kolorek a balam sie jak cholera robic to sama zwlaszcza na jasny kolor:) ale beda jaja jak mnie emek zobaczy bo nic nie wie ze zmienilam troche kolor wlosow na ciemniejszy:-)

milego wieczorka kulki;-)
PINKA ale jaja:-)rodzisz??

Mój eMek nie dość, że ma zachcianki zywieniowe, brzuchol mu urósł, to ostatnio tak ja - drapie się po brzuchu i mówi, że ta ciąża jest taka piękna:) Nie wspomnę, że ciągle powtarza, że po ciąży razem będziemy się odchudzać:crazy:

reklama
pinka to wskakuj do tej wanny i potem melduj czy przeszlo czy jedziesz do szpitala.
A moze juz dzis bedziesz tulic swoje malenstwo :)

Do góry