reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Kiniorek - właśnie najgorsze jest to że kupujesz kupujesz i nie pomaga. Ja za pierwszym razem miałam GYNO_FEMIDAZOL i faktycznie szybko mi pomógł a kosztował tylko około 9 zł. Więc jak coś to moze o ten lek pytaj w aptece?

reklama
Ja chyba sie jednak położe m śpi obiad zrobiony chata posprzatana kumpela juz pojechała to co będe siedziała jak taka góła nie w końcu nie każdy wstaje po4rano....

buziaczek studiowalas w Krakowie?? zapraszam juz po ciazy jak bedziesz w Polsce chetnie zabiore cie na to piwko a eMkow wyslemy na planty na spacer z dzieciakami :tak:

nie niestety nie mialam przyjemnosci studiowac w krakowie ...bylo 21 osob na AP na anglistyke jak ja tem szlam i dalam sobie spokoj ...nawet nie podchodzilam tam ... podchodzilam do egzaminow w czestochowie na wyzsza szkola pedagogiczna chyba sie nazywala...ale tam sie nie dostalam i potem chcialam sprobowac za rok ale rodzice sie upierali zebym nie robila przerwy i poszlam do prywatnej w bielsku u nas a potem przyjechalam tutaj... ot taka moja bardzo skrocona historia;-)

Malinka, Malinka!:-) taka jestem podekscytowana jakbym sama rodziła:-D

Co tutaj wchodzę, to jakaś rozpakowana, ależ to się potoczyło:tak: chyba muszę się zabrać za dopakowanie torby, bo widzę, że nie ma żartów.
Wczoraj po tej całodniowej bieganinie padłam. Nawet leżenie było dla mnie niewygodne.

justysia ja od początku ciąży co chwilę jestem na lekach i antybiotykach, bo nie mogę sobie poradzić z tymi infekcjami w drogach moczowych. Nic mi za bardzo nie pomaga.

Futrzak miłej pracy pracusiu. Druga Bosa:-)

ewe to ja dołączam do was na to piwko, a emka wysyłam z waszymi na planty:tak:
Papcia jak ja cię rozumiem w tym tłoku i kolejkach. Sama wczoraj to przeżyłam. Stałam w giga kolejce do rejestracji, absolutnie nie pchałam się do przodu, bo nie mam ochoty się z nikim szarpać, ale grzecznie stanęłam na samym końcu. Nawet w takiej sytuacji stając ostatnia w kolejce jakaś siksa, która doszła zaraz po mnie potrafiła syknąć, że ona stała przede mną. Popatrzyłam na nią z wielkim politowaniem. Kiedyś gówniara sama się przekona.

Ostatnia edycja:
Justysia ja sama nie wiem czy mi coś jest czy nie i to jest najgorsze. Nic mnie nie swędzi, nic nie drażni. Wg mnie wszystko jest ok.

Ech... Źle się czuję :( ... Boli mnie brzuch i plecy :( ... nie wiem czy nie zdecyduję się na no-spe ... Chociaż może nie. Kurde po szpitalu już mam dosyć tabletek ;/

Papcia - no ja się z Tobą nie zgodzę nasz Maciuś dał wczoraj wieczorem 3 godzinny pokaz akrobacji i to takich, że mój brzuch przybierał kształty jak z horroru :-D:tak:
eMek się kulał po łóżku ze śmiechu, a mnie wcale do śmiechu nie było, bo to po prostu bolało ... :eek::confused2:

rozumiem ja tez jestem z rocznika wyzu demograficznego i tez na dzienne nie dostalam sie na takie jak chcialam w Krakowie wiec najpierw studium farmaceutyczne potem walka o zaoczne na UJ bo nawet z zaocznymi byl problem zeby sie dostac a teraz to jak obserwuje to oni sie prosza zeby studenci do nich przyszli bo wyze sie skoncyzly a roczniki coraz mniejsze :-D

papciarkowa czy jak pierzesz pościel to ochraniacz do łóżeczka też pierzesz w pralce? właśnie miałam się za to zabra i zastanawiam się czy to wepełnienie się nie zbije i nie poskręca...

Kurcze coraz więcej dzidziusiów jest:)

Dzisiaj moja znajoma urodziła a miała termin na 16 marca, dzidzia waży 2300, ale na szczęście zdrowa jest. To sprawiło że bardziej do pakowania torby się skłaniam;) I strach mnie ogarnia co to będzie, czy damy sobie radę, czy będę umiała dziecko ubrac, przewinąc itd.

reklama
buziaczek rozumiem ja tez jestem z rocznika wyzu demograficznego i tez na dzienne nie dostalam sie na takie jak chcialam w Krakowie wiec najpierw studium farmaceutyczne potem walka o zaoczne na UJ bo nawet z zaocznymi byl problem zeby sie dostac a teraz to jak obserwuje to oni sie prosza zeby studenci do nich przyszli bo wyze sie skoncyzly a roczniki coraz mniejsze :-D

Do góry