reklama
mamii
Fanka BB :)
Malinka - szacunek
, wracajcie szybko do domku
, wracajcie szybko do domkuJustysia1a
I kolejne dzieciątko
Gratulacje Malinka.
Dziewczyny czy wiecie może czy Herbitussin na gardło można stosowac w ciązy? Bo okropnie boli mnie gardło i nie wiem czy można brac te pastylki czy nie.
Dziewczyny czy wiecie może czy Herbitussin na gardło można stosowac w ciązy? Bo okropnie boli mnie gardło i nie wiem czy można brac te pastylki czy nie.
Ostatnia edycja:
Malinka, ale chłopa na świat wydałaś!!! Gratulacje wielkie jak Jasiek ;-)!!!
Na szczęście dziś na obchodzie była normalna pediatra, która jak zobaczyła butelkę od laktatora z 5 kroplami na dnie, to się za głowę złapała i wreszcie kazała dokarmiać.
A co do płacenia za normalne warunki - no comments. Powiem tylko, że w tak drogim hotelu prywatnie nie byłam nigdy. Normalnie sale poporodowe są ok, ale tłok jest teraz straszny i miałam pecha, że trafiłam na dostawkę. Ale w sumie o tyle fajnie się stało, że mam M. przy sobie w nocy i bardzo mi pomaga. W końcu nie rodzi się codziennie.
Papcia, nie mogę przerzucić zdjęć z komórki, a nie wzięłam kabli od aparatu. Wrzucę foty w czwartek lub piątek. Bo jak niunia będzie zdrowa, to właśnie jutro powinnyśmy wyjść.
Stella śpi. To ja też idę poleżeć. Może zasnę? A jak nie - to będę patrzeć jak śpi ona. Cudowna rozrywka!
Mam laktator - dostałam tu w szpitalu. Wielki jak dojarka do krów i podobnie ciągnie - w ramach sukcesu: przez całą noc i ranek udało mi się ściągnąć UWAGA!!!! 3 ml!!!! Wow!Bosa- tak to juz jest ze zanim pojawi sie pokarm to 2-3 dni jak masz przy sobie laktator to spróbuj odciagnąc sobie pokarm szybciej ci polecija odrazu zabieram ze soba do szpitala zeby udrożnic kanaliki
Harsh, ja wcale ze Stellką nie walczę. Nie uważam, żeby butelka była ostatecznym złem. Wolę już butelkę, niż traktowanie karmienia niczym tortur i zrażenia się do tego. Ale niestety muszę walczyć ze wszystkimi w szpitalu, żeby mi pozwolili nakarmić głodne dziecko - bo patrzą na mnie jak na wariatkę, która NIE CHCE karmić naturalnie. A ja po prostu pokarmu nie mam! A nawet gdybym nie chciała karmić naturalnie, to jestem dorosłym człowiekiem i to mój wybór! Wkurza taki terror laktacyjny.Bosa, nie walcz ze StelkaButelka to nie jest takie okropne wyjscie czasami i szok, ze musialas placic, zeby normalnie zostac potraktowana
![]()
Na szczęście dziś na obchodzie była normalna pediatra, która jak zobaczyła butelkę od laktatora z 5 kroplami na dnie, to się za głowę złapała i wreszcie kazała dokarmiać.
A co do płacenia za normalne warunki - no comments. Powiem tylko, że w tak drogim hotelu prywatnie nie byłam nigdy. Normalnie sale poporodowe są ok, ale tłok jest teraz straszny i miałam pecha, że trafiłam na dostawkę. Ale w sumie o tyle fajnie się stało, że mam M. przy sobie w nocy i bardzo mi pomaga. W końcu nie rodzi się codziennie.
Papcia, nie mogę przerzucić zdjęć z komórki, a nie wzięłam kabli od aparatu. Wrzucę foty w czwartek lub piątek. Bo jak niunia będzie zdrowa, to właśnie jutro powinnyśmy wyjść.
Stella śpi. To ja też idę poleżeć. Może zasnę? A jak nie - to będę patrzeć jak śpi ona. Cudowna rozrywka!
a co z wierka trzebiska dawno ich nie widzialam na bb![]()
może też już są po:-)
Bosa- nie denerwuj sie bo nie ma sensu zobaczysz pokarm ci poleci a jak nie to falcha i juz

Scarlet- nawet tak nie mow hahahah bo sie załamie
dzis zbiegłam sobie ze schodów bo tel dzwonil i bałam sie ze nie zdąże odebrac i teraz brzunio pobolewa

Scarlet- nawet tak nie mow hahahah bo sie załamie

dzis zbiegłam sobie ze schodów bo tel dzwonil i bałam sie ze nie zdąże odebrac i teraz brzunio pobolewa

reklama
magdzior1985
Hej
Wczoraj Was pobieżnie prześledziłam, ale powiem Wam, że przy maluszku jest tyle obowiązków, że nie mam czasu na BB:-( Postaram się co jakiś czas wpadać. Dziś dopiero teraz od rana mam chwilkę wolnego, ale myślę, że z czasem łatwiej będzie wygospodarować czas dla siebie.
Widzę, że kolejne Marcjanki się rozpakowały - jeszcze raz ogromne gratulacje
Życzę Wam miłego dnia i trzymam kciuki za wszystkie Marcjanki będące w dwupaku:-)
Wczoraj Was pobieżnie prześledziłam, ale powiem Wam, że przy maluszku jest tyle obowiązków, że nie mam czasu na BB:-( Postaram się co jakiś czas wpadać. Dziś dopiero teraz od rana mam chwilkę wolnego, ale myślę, że z czasem łatwiej będzie wygospodarować czas dla siebie.
Widzę, że kolejne Marcjanki się rozpakowały - jeszcze raz ogromne gratulacje
Życzę Wam miłego dnia i trzymam kciuki za wszystkie Marcjanki będące w dwupaku:-)